Open asocijacije

Written by

Open asocijacije – zabava za cijelu porodicu

m:vijesti| Views: 197

Open asocijacije

Ljubitelj ste filmskog programa? Ukućani vas uvijek zovu kada se ne mogu sjetiti imena nekog glumca ili glumice, a vi se svima hvalite da odlično poznajete televizijske kanale? Došlo je vrijeme da sami sebe testirate, a to možete na zabavan i zanimljiv način učiniti uz jednu od najpopularnijih igrica kompanije m:tel “Open asocijacije”.

Od kako se pojavila u septembru prošle godine, igrica “Open asocijacije” stekla je veliki broj fanova i stalnih igrača koji svakodnevno šalju svoja rješenja skrivenih TV kanala. Igrica se sastoji od ciklusa od kojih svaki traje po dva mjeseca, a na početku svakog ciklusa objavljuje se novi imidž na službenom blogu kompanije m:tel. Na imidžu je uvijek skriveno po 20 televizijskih kanala koji se nalaze u ponudi osnovnih i dodatnih Open TV paketa.

Ovaj zanimljivi imidž sadrže neke asocijacije koje su veoma očito i koje ćete pogoditi iz prve, ali isto tako i poneke koji će vam zadavati mnogo veću muku. Kako biste lakše i brže pogodili sve asocijacije možete da učestvujete u happy hour-u koji kompanija m:tel organizuje svakog petka tačno u 15 časova na svom službenom Facebook profilu. Tokom ovog sata imaćete priliku da postavite sva pitanja koja imate u vezi asocijacija skrivenih na aktuelnom imidžu i na taj način brže dođete do konačnih rješenja.

Oni najbolji i najbrži imaju priliku da osvoje jednu od tri vrijedne nagrade. Prva nagrada je Allview AX4 Nano tablet koji je idealan za isprobavanje novih igara, čitanje i komuniciranje putem video chat-a. Ovaj elegantni tablet težak je samo 256 grama, tako da je idealan pratilac tokom vaših svakodnevnih aktivnosti. Allview AX Nano možete pretvoriti u GPS sistem za navigaciju koji će vas sigurno dovesti do svakog odredišta.

Drugoplasirani igrač osvaja Allview 4You pametni telefon. Uz ovaj smartfon odlične jasnoće i kvalitete boja možete uživati u komunikaciji putem društvenih mreža i surfanju internetom. Allview 4You sadrži Sygic GPS sistem, bluetooth kao i prednju i zadnju kameru, a dodatna pogodnost su i dvije sim kartice.

Treća osoba koja pogodi svih 20 Open asocijacija osvojiće Gigaset A120 bežični telefon koji posjeduje tehnologiju smanjenog zračenja i osvjetljeni grafičkim displej. Ovaj odlični bežični telefon sadrži telefonski imenik, identifikaciju poziva kao i osnovni meni za podešavanje datuma, alarma i drugih postavki.

Više informacija o igrici “Open asocijacije” možete pronaći na sljedećem linku:

http://81.93.84.110/open-asocijacije/