Written by

Open i Tesla TV vas daruju u decembru i poklanjaju iznos novogodišnjih računa!

m:vijesti| Views: 125

Open i Tesla TV vas daruju

Zamislite da za sve vaše mjesečne račune za struju, telefon, namirnice ili odjeću dobijete potrošeni novac nazad. U decembru su čuda moguća, jer Open i Tesla TV sreću dijele i poklanjaju vam cjelokupni iznos na računima. Ti plaćaš, Open vraća!

Decembar je mjesec ljubavi, sreće i darivanja. Međutim, preopterećeni kućni budžeti često ne mogu da isprate ispunjenje svih naših želja. Zbog toga su u kompaniji m:tel odlučili da vas obraduju pred predstojeće praznike, tako što će vam olakšati novogodišnju kupovinu i redovno plaćanje režija.

Dakle, vi trošite, a Open i Tesla TV vam poklanjaju cjelokupni iznos sa računa.

Sve što vi treba da učinite je da preko Vibera, na broj 066/494-557, pošaljete dvije fotografije plaćenog računa. Fotografiju prednje strane, na kojoj je jasno vidljivo na šta je potrošen novac, i fotografije poleđine, na kojoj ćete rukom upisati svoje ime i prezime i broj telefona.

Veoma je važno da račune, zavisno od toga na šta glase, šaljete određenim radnim danima, i to: za struju – ponedjeljkom, za veliki porodični šoping – utorkom, OPEN uslugu – srijedom, račun za mobilni telefon – četvrtkom i novogodišnju odjeću – petkom.

Čuvajte svoje originalne ili fiskalne račune i u toku decembra slušajte Kontakt Radio Banjaluka i Radio Osvit Zvornik, na kojima ćete moći čuti džinglove koji najavljuju praznično darivanje.

U posljednjoj sedmici decembra, voditelji pomenutih radio stanica će uživo u program pozvati deset najsrećnijih kojima će biti poklonjeni cjelokupni iznosi sa računa.

Open i Tesla TV ove godine su se pobrinuli da vam praznike učine sretnijim, a kućne budžete punijim.