Written by

Open IPTV: Filmovi i serije za svačiji ukus

m:tel IPTV| Views: 80

razotrkivanje serija

Uzbudljiva ratna drama „Kradljivica knjiga“ na programu je 8. februara 2015. godine na TV kanalu HBO, sa početkom u 20.05 časova. Ovo je priča o neobičnoj djevojčici koja je poslata u starateljsku porodicu u Njemačkoj, tokom drugog svjetskog rata. Uz pomoć svojih novih roditelja i tajnog gosta koji živi ispod stepenica, ona nauči da čita i kreira čarobni svijet koji ih sve inspiriše. Režiju potpisuje Brajan Persival, a igraju Džefri Raš, Emili Votson, Sofi Nelis, Ben Šnecer i Niko Lirš.

Sjajni holivudski dvojac Majkl Daglas i Demi Mur igraju glavne uloge u dramskom ostvarenju „Razotkrivanje“. Film je režirao Bari Levinson, a igraju još Donald Saterlend, Kerolin Gudal i Denis Miler. Kada rukovodilac u uspješnoj firmi odbije romantične ponude svoje nove šefice, ona podnese tužbu za seksualno zlostavljanje protiv njega. Boreći se da sačuva brak i karijeru, ovaj rukovodilac otkriva složenu mrežu korporativne prevare. Na programu u utorak, 10.2.2015. u 20.05 časova na TV kanalu HBO.

Televizijski kanal CINEMAX u subotu, 7. februara 2015. godine u terminu od 20.00 časova zakazuje subotnju megapremijeru – akcioni film „Džek Ričer“. Uloge tumače: Tom Kruz, Rozamund Pajk, Ričard Dženkins,Verner Hercog i drugi,a režijau potpisuje Kristofer Mekvori. Poslije stravičnog zločina, svi dokazi ukazuju na osumnjičenog u zatvoru koji se brani jednostavnom porukom „Uhvatite Džeka Ričera“. Tako počinje neobična potjera za istinom, u kojoj se Džek Ričer bori protiv neočekivanog neprijatelja.

TV FOX za svoje gledaoce zakazuje premijeru pete sezone serije „Okružen mrtvima“, koja se emituje od. 9. februara 2015. godine, u terminu od 22.00 časova. „Okružen mrtvima“ je američka post-apokaliptična televizijska horor drama čiji je tvorac Frenk Darabont. Serija je bazirana na istoimenom stripu Roberta Kirkmana, Tonija Mura i Čarlija Adlarda. Glavni lik je šerif Rik Grajms koga glumi Endru Linkoln. Rik se budi iz kome i shvati da je zarobljen u post-apokaliptičnom svijetu ispunjenom zombijima. On pokušava da pronađe svoju porodicu i usput nalazi mnoge druge preživjele.

TV TLC zakazuje peti nastavak hit serije „Medijum sa Long Ajlanda“, u terminu od 21.00 čas, od ponedjeljka 9. februara 2015. godine. U seriji pratimo pravog duhovnog medijuma Terezu Kaputo i njenu živahnu porodicu u ovoj zabavnoj, petoj sezoni. Sa listom čekanja dužom od dvije godine, Tereza je brojne skeptike preobratila u vjernike, tako što im je omogućila da komuniciraju sa preminulima. Dalje, Tereza održava nekoliko emotivnih seansi, uključujući onu sa skeptičnom ženom koja je izgubila oba roditelja…

Pratite i dalje najbolje filmove i serije uz Open IPTV.