Written by

Open IPTV – i dalje imamo najbolje filmove i serije

m:tel IPTV| Views: 302

004_daddys_home_006_-_960

Televizijski kanal HBO ekskluzivno prikazuje film “Džek Ričer: Bez povratka”, u ponedjeljak, 17.7. u 23.00 časova

Džek Ričer (Tom Kruz) se vraća sa svojim prepoznatljivim osjećajem za pravdu u ovom dugo očekivanom nastavku „Džek Ričer: Bez povratka“. Kad majora Suzan Tarner (Kobi Smalders), koja predvodi staru Ričerovu istražnu jedinicu, uhapse zbog izdaje, Ričera ništa neće spriječiti da dokaže njenu nevinost i otkrije istinu koja se krije iza velike vladine zavjere koja obuhvata ubijene vojnike. Film je zasnovan na 18. romanu Lija Čajlda iz serijala bestselera o Džeku Ričeru, prodatih u sto miliona primjeraka širom svijeta.

Vreli julski dani nam donose i opuštajuću komediju “Tata se vratio”, koja je takođe na programu kanala HBO, 18. jula u 17.20 časova

Vil Ferel i Mark Volberg se sukobljavaju u okršaju tate i očuha. Bred, koji je oduvijek sanjao o savršenoj porodici, odlučan je da postane očuh djeci svoje žene (Linda Kardelini). Ali kad se iznenada pojavi njihov biološki otac Dasti (Mark Volberg), Bredov idilični porodični život je okrenut naglavačke i on je primoran da se sukobi sa Dastijem u ovoj urnebesnoj porodičnoj komediji.

Istorijska romansa, film “Nastupajuća oluja” koji je na programu kanala CINEMAX, 19.7. u 20.00 časova, pruža intimni uvid u brak Vinstona i Klementajn Čerčil, tokom posebno burnog, mada slabo poznatog perioda njihovog života.

Vinston Čerčil se danas smatra jednim od najvećih lidera svoga vremena, i herojem koji je pomogao Velikoj Britaniji da prebrodi krize Drugog Svjetskog rata. Ali, tokom tridesetih godina prošlog vijeka, ni izbliza nije djelovalo kao da će Čerčil jednog dana imati svoje mjesto u istoriji. Njegova rana upozorenja na narastajuću opasnost Trećeg Rajha ozbiljno su shvatala samo nekolicina njegovih savremenika, i on je doživio čitav niz ličnih, profesionalnih i ekonomskih udaraca prije nego što je njemački napad na Englesku dao za pravo njegovim teorijama o Hitlerovoj želji da osvoji Evropu i pružio mu priliku da se izdigne do visina koje mu je odredila sudbina. “Nastupajuća oluja” je televizijska biografska drama zasnovana na Čerčilovim memoarima koji se odnose na period njegovog života prije Drugog svjetskog rata. Albert Fini tumači ulogu Vinstona Čerčila, a Vanesa Redgrejv glumi njegovu ženu, Klementajn. U produkciji BBC-a i HBO-a ovaj film je dobitnik tri nagrade Emi.

Fanovi čuvene američke triler serije,,Bjekstvo iz zatvora“, epizode dugo očekivane pete sezone mogu pratiti na kanalu FOX TV, u terminu od 22.55 časova, u periodu od 14. do 21. jula.

Radnja serije smještena je u SAD-u i predstavlja napetu priču koja govori o čovjeku osuđenom na smrt za zločin koji nije počinio i njegovom bratu koji je osmislio savršen plan kako da ga izbavi iz strogo čuvanog zatvora u kojem je smješten.

Premijera na FOX tv-u prvi put prikazana je 2005. godine i od tada je prati više od 10 miliona gledalaca.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.