Open IPTV je i za oktobar rezervisao dobre filmove

Pictured:  John Travolta stars as Mike Kennedy in a scene from LADDER 49, directed by Jay Russell. Permission is hereby granted to magazines and newspapers to reproduce this picture on condition that it is accompanied by © TOUCHSTONE PICTURES. ALL RIGHTS RESERVED. Distributed by Buena Vista International. FOR PRINT OUTLETS ONLY. NOT FOR INTERNET USE.

U petak, 6. oktobra 2017. godine, kanal HBO nam donosi kultni film “Sirena za uzbunu”, koji je na programu u 20.55 časova.
„Sirena za uzbunu“ je uzbudljiv, snažan film koji veliča obične ljude koji svakodnevno rizikuju svoje živote. Film prati baltimorskog vatrogasca Džeka Morisona (Hoakin Feniks) od njegovih početaka kad je bio samo neiskusni novajlija pa sve dok nije postao iskusni veteran. Dok pokušava da izađe na kraj sa rizičnim, zahtjevnim poslom zbog kog često zapostavlja ženu i djecu, oslanja se na podršku svog mentora i šefa, Majka Kenedija (Džon Travolta) i svoju drugu porodicu – bratsku bliskost kolega. Ali, kad ostaje zarobljen u zgradi prilikom gašenja najgoreg požara u karijeri, počinje da se usredsređuje na svoj život i stvari koje su mu važne – porodicu, čast i hrabrost. Dok njegove kolege iz jedinice daju sve od sebe da ga spasu, Džekov život visi o koncu.

Abi Najt je nekada bila advokatska službenica, a danas je prelijepa vlasnica Blumersa, živopisne cvjećare u Ilinoisu. Kad dobije tajanstvenu porudžbinu crnih ruža koje treba da dostavi u pravno odjeljenje lokalnog univerziteta, Abi sa šarenolikom fakultetskom prošlošću i kćerkom studentkinjom, odlučuje da lično dostavi cvijeće. Tamo slučajno susreće starog suparnika s fakulteta kog nedugo zatim pronalazi mrtvog u njegovoj kancelariji. Kad njene otiske pronađu na oružju kojim je počinjeno ubistvo, Abi postaje glavna osumnjičena u dramatičnoj istrazi ubistva… Ovo je scenario filma “Misterija cvjećare”, koji na kanalu HBO2 možete pogledati 9.10.2017. godine u 20.45 časova.

TM, ¨ & Copyright © 2001 by Paramount Pictures. All Rights Reserved.

11. oktobra, u udarnom terminu od 20.00 časova, TV CINEMAX ekskluzivno donosi film “Plijen”, sa Robertom Denirom i Marlonom Brandom u glavnoj ulozi.
Kada ekspert za dešifrovanje, Nik Vels (Robert Deniro), odluči da se skrasi sa svojom djevojkom Dajen (Anđela Baset) i bavi zakonitim poslom, vođenjem noćnog džez kluba u Montrealu, njegov prijatelj i finansijski partner Maks (Marlon Brando) ima druge planove. Zbog duga šefu mafije, Maksu je potreban Nik da izvedu posljednju pljačku i pomognu mladom lopovu, Džeku Teleru (Edvard Norton), da ukrade neprocjenjivo francusko istorijsko žezlo iz muzeja u Montrealu. Privučen ponudom od šest miliona dolara, Nik nerado pristane da odradi posao. Ali, sigurna opklada se pretvara u visokorizično kockanje kada, zbog sukoba ličnosti, svi dođu u opasnost da budu razotkriveni.

Ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom na Prvom program Radio-televizije Srbije od 22.00 časova možete pogledati novi ciklus epizoda serije “Sumnjiva lica”. Nakon velikog uspjeha prve sezone, nastavljamo sa praćenjem društvenog i političkog uspona porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji kompanije “Film Deluks”.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se