Written by

Open IPTV: novi i ekskluzivni filmski naslovi

m:tel IPTV| Views: 274

open-preporuke-foto-pljacka-u-haton-gardenu

Ekskluzivno na kanalu HBO u nedjelju 15.10. u 20.00 časova, pogledajte film “Pljačka u Haton Gardenu”

Nevjerovatna istinita priča koja govori o dugom uskršnjem vikendu; „Pljačka u Haton Gardenu“ prati četvoricu ostarjelih kriminalaca sa Ist Enda – koje predvodi 76-godišnji Brajan Rider (Lari Lem) – i jednog tajanstvenog čovjeka (Metju Gud), koji izvršavaju najveću pljačku zabilježenu u engleskoj istoriji. Za petama su im svi, od mađarske mafije do Skotland jarda, ali ova šarolika ekipa staromodnih (ili samo starih) protuva sa Ist Enda sprema se da uradi nešto nevjerovatno; probušiće trezor od čelika i betona u bogatom londonskom draguljarskom kvartu i izvešće najveću pljačku u istoriji.

Nedjelja je dan obično rezervisan za dobre filmove. Tako, 15.oktobra možete pogledati i film ”Džasper Džouns”koji kanal HBO2 emituje u 19.00 časova

„Džasper Džouns“ je uzbudljiva i dirljiva australijska priča o odrastanju Čarlija Baktina, 14-godišnjeg zaljubljenika u knjige. Džasper Džouns, lokalni odmetnik melez, jedne noći pokazuje Čarliju leš mlade Lore Višhart i njegov život se zauvijek mijenja. Saznavši za tu tajnu i vjerujući da je Džasper nevin, Čarli kreće na opasan zadatak sa željom da pronađe pravog ubicu. Tokom vrelog ljeta 1969. godine, Čarli pobjeđuje lokalne rasiste, suočava se sa razvodom roditelja i zaljubljuje se do ušiju, istovremeno otkrivajući šta znači biti istinski hrabar.

PELE

PELE

Ekskluzivno na kanalu CINEMAX, 16.10. 2017. godine u 20:00 časova biće prikazana biografska priča “Pele: Rađanje legende”

Pele. Ime poznato širom svijeta, sportska legenda koja je zauvijek promijenila fudbal, i nacionalni heroj koji je na svojim leđima nosio nade i snove cijele zemlje. Ali, prije nego što je postao ikona, bio je samo običan dječak iz sirotinjske četvrti Sao Paula, toliko siromašan da nije mogao sebi da priušti pravu fudbalsku loptu. Bilježeći Peleov vrtoglavi uspon – od pranja podova da bi finansijski pomogao svojoj porodici preko brušenja svog uzbudljivog igračkog stila na ulicama, do vođenja brazilskog nacionalnog tima do prve titule svjetskog šampiona sa samo 17 godina – film živopisno dočarava najveću sportsku priču 20. vijeka. U filmu se pojavljuju Vinsent D'Onofrio i brazilska muzička zvijezda Seu Žorži.

Kanal HBO nam u srijeda, 18.10. u 22.40 časova donosi i film „Lud da bude normalan“ koji otkriva priču o R. D. Langu, čuvenom psihijatru i jednom od najvećih umova Škotske.

Radeći u Kingsli holu u istočnom Londonu 1960-ih i 1970-ih godina, Lang je sproveo nekoliko smjelih eksperimenata na ljudima koji su bili mentalno poremećeni. Njegove revolucionarne metode obuhvataju eksperimentisanje sa LSD-jem i praktikovanje samoizlječenja poznatijeg kao metanoja, što je izazvalo bijes i kontroverzu u medicinskim krugovima i radikalno izmijenilo stavove i shvatanje mentalnog zdravlja širom svijeta.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.