Written by

Open IPTV: Novogodišnji i božićni filmski i muzički miks

m:tel IPTV| Views: 290

Nova godina-foto

Provedite praznike uz bogat televizijski program  na preko 150 digitalnih kanala u sklopu Open IPTV-a.

HBO nam posljednjeg dana u tekućoj godini predstavlja muzički i fimski specijal. Pored bogatog novogodišnjeg fimskog programa, U2 i HBO udružili su se u zajedničkom poduhvatu snimanja dva specijala – dokumentarnog filma, koji prati dešavanja iza scene i specijala u vidu koncerta. Sniman u Bersi areni u Parizu, koncert obuhvata muziku benda U2 iz njihove cjelokupne karijere, počev od prvog albuma “Boy” iz 1980. godine, pa sve do poslednjeg albuma “Songs od Innocence”. Sigurni smo da ćete uživati uz poznate zvuke U2, a pored toga HBO, već tradicionalno, gledacima priprema i novogodišnji film iznenađenja. Koji film će vas iznenaditi na prelasku iz stare u novu, 2016. godinu,  otkrićete deset minuta poslije ponoći – 1.1.2016. u 00.10 časova.

Ukoliko ste više za zvuke domaće muzike koja će vas uvesti u 2016. godinu, onda neka vaš izbor bude RTRS. Radio-televizija Republike Srpske pripremila je ugodnu novogodišnju noć uz Zdravka Čolića, Harisa Džinovića, Željka Joksimovića i brojne druge zvijezde uz prigodne skečeve i lijepe novogodišnje želje.

Već drugog dana nove godine u subotu, 2.1. u 12.55 časova, televizijski kanal CINEMAX nam donosi kratkometražnu dramu „Lijepa priča“. Kad Helga Landovski nađe slomljen vrč u antikvarnici u blizini njemačko-poljske granice, želi da ga ima po svaku cijenu. Cjenkajući se, i ona i antikvar shvataju da su njihovi životi čudesno isprepleteni… Režija: Martin Kristofer Bode

Uloge: Petra Keling, Mihael Tregor, Patrik Meleken, Ana Štralman, Andrej Rejman.

U nedjelju, 3. januara u 20.05 časova  na kanalu HBO pogledajte megapremijeru „Kingsman: Tajna služba“. Riječ je o filmu koji je zasnovan na čuvenom stripu u režiji Metjua Vona,  koji prati priču o supertajnoj špijunskoj organizaciji koja regrutuje neotesanog, ali perspektivnog momka s ulice za izuzetno naporan program obuke, baš kad izopačeni tehnološki genije zaprijeti da ugrozi svijet. U filmu glume: Kolin Firt, Majkl Kejn, Taron Edžerton, Mark Strong, Samjuel L. Džekson.

Od 5. januara 2016. godine, na FOX TV-u možete pratiti regionalnu premijeru 8. sezone serije „KASL“, utorkom od 22.00 časova. Ričard Kasl, zanosni i zabavni pisac misterija, prvi put se povezao s njujorškom policijom kad je pomogao oko rješavanja niza ubistava koja su kopirana sa stranica njegovih čuvenih romana o Dereku Stormu. Slijede uzbudljivi zapleti… Uloge: Nejtan Filion kao Ričard Kasl, Stana Katić kao detektivka Kejt Beket, Tamala Džons kao patolog Leni Pariš, Džon Uertas kao detektiv Havijer Espozito i drugi.

Za Božić, 7. januara 2016. godine,  HBO je pripremio filmove za svačiji ukus, pa će tako gledaoci od ranih jutarnjih časova  moći da uživaju uz filmove: „Skubi Du! Frankenstrava“ (u 6.00 časova), „Nindža kornjače“ (7.15 časova), „Rio 2“ (11.50 časova), „Planeta majmuna: Revolucija“ (13.30 časova), „Godzila“ (15.40 časova), „Egzodus: Bogovi i kraljevi“ (20.05 časova), „Robokap“ (22.35 časova), „Na rubu vremena“ (00.30 časova), „Zulu“ (2.25 časova) itd.

Istog dana, Radio-televizija Republike Srpske nam je pripremila specijalni praznični božićni program pod nazivom „Radost Božića“. Božić je porodični praznik, pa je na ovom televizijskom kanalu sadržaj namijenjen svim uzrastima, a saznaćemo i kako se Božić slavi u nekim krajevima Republike Srpske.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.