Written by

Open IPTV: Program obojen  kolažom lijepih želja za 8. mart

m:tel IPTV| Views: 77

macevalac-film

“Neka ovaj dan bude samo vaš, neka sunce samo za vas sija, ne samo zato što ste žene, već zato što ste jedinstvene…”, samo je jedna od poruka koja će pripadnicama ljepšeg pola biti upućene sa gotovo svih televizijskih kanala u Open IPTV ponudi 8. marta, na Međunarodni dan žena.

Isto tako, izuzetno gledani TV kanali su i za narednu sedmicu pripremili interesantne programske sadržaje:

Film koji je ušao u anale filmske kinematografije, “Mačevalac”, CINEMAX prikazuje 8.3.2017. godine u 21.45 časova.

Bježeći od ruske tajne policije, mladi estonski mačevalac je primoran da se vrati u otadžbinu, gdje postaje profesor fizičkog vaspitanja u lokalnoj školi. Međutim, prošlost ga sustiže i stavlja pred tešku odluku.

Početkom 1950-ih, mladić Endel Nelis dolazi u Hapsalu u Estoniji. Napušta tadašnji Lenjingrad da bi pobjegao tajnoj policiji, zapošljava se kao profesor fizičkog vaspitanja i osniva sportski klub za svoje studente. Postaje im očinska figura i podučava ih svojoj najvećoj strasti – mačevanju, što izaziva sukob sa direktorom škole. Ljubomorni direktor počinje da istražuje Endela… Endel uči da voli djecu i brine se o njima; većina su postali siročići zahvaljujući ruskoj okupaciji. Mačevanje postaje oblik izražavanja djece i Endel postaje njihov uzor. Djeca žele da učestvuju u nacionalnom turniru u Lenjingradu pa Endel mora da odluči da li da rizikuje sve i odvede djecu u Lenjingrad ili da na prvo mjesto stavi svoju bezbjednost i razočara ih.

Premijeru 10. sezone serije “Bouns”, TV kanal FOX emituje 10. marta u 22.55 časova.

Dr Temperans Brenan (Emili Dešanel)  je sposobni forenzički antropolog i radi u Institutu “Džefersonijan” u Vašingtonu, a usput piše i romane. Kad su standardne metode za identifikaciju leša beskorisne (ako su se ostaci previše raspali, ako su izgorjeli ili uništeni), policija pozove Brenanovu zbog njene neobične sposobnosti da pročita tragove na kostima žrtve. Većina ljudi ne može da podnese inteligenciju Brenanove, njenu žeđ za istinom i način na koji se naglavačke baca u svaku istragu, ali specijalni agent Sili But (Dejvid Borijanaz) iz Jedinice za ubistva Ef-Bi-Aja je izuzetak…

Detektivski film “Noćna potjera”, kanal HBO prikazuje u petak, 10. marta, u večernjem terminu, u 20.45 časova.

Bruklinski mafijaš i iskusni plaćeni ubica, Džimi Konlon (Lijam Nison), nekada poznat kao Grobar, znao je i za bolje dane. Dugogodišnji je najbolji prijatelj šefa mafije Šona Magvajera (Ed Haris), ali sada su počeli da ga progone grijesi iz prošlosti – kao i tvrdoglavi policijski detektiv koji je proteklih 30 godina uvijek bio korak iza njega. U posljednje vrijeme, Džimi pronalazi utjehu jedino na dnu čaše. Ali kad Džimijev otuđeni sin Majk postane meta, on mora da odluči da li će biti odan mafijaškoj porodici koju je izabrao ili pravoj koju je napustio prije mnogo godina…

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.