Written by

Open IPTV vam preporučuje

m:tel IPTV| Views: 106

I naredne sedmice uživajte u bogatom Open TV programu iz kojeg vam izdvajamo:

Open_cetvrtak_Americka prevara

Film Dejvida O. Rasela “Američka prevara”, koji je prošle godine nominovan za 10 oskara na programu HBO je 15. marta u 20.05 časova. Vrhunski prevarant, Irving Rozenfeld ( Kristijan Bejl), sa svojim lukavim britanskim partnerom, Sidnijem Proserom ( Ejmi Adams), primoran je da radi za neobuzdanog agenta FBI Ričija Dimasa (Bredli Kuper), koji ih uključuje u prevaru u pokušaju da sruši mafiju Nju Džersija.

Takođe u nedjelju, 15. marta, u 22.30 časova, na HBO COMEDY pogledajte komediju iz četvrte sezone hit serije iz originalne HBO produkcije “Djevojke”. Nova sezona ove humorističke serije, dobitnika Zlatnog globusa, od scenaristkinje/rediteljke/glumice Lene Danam priča o grupi prijatelja koji žive u Njujorku i njihovim usponima, padovima i neslavnom zalasku u dvadesete godine.

Televizijski kanal ANIMAL PLANET najavljuje novu specijalnu emisiju “Tigar-riba: Afrička pirana” koja otkriva istinu o zastrašujućoj slatkovodnoj grabljivici tigar ribi. Ove ribe, koje narastu do ogromnih razmjera, imaju izuzetno velike zube oštre kao žilet i agresivne su kao bik ajkule. Ne propustite u petak 20. marta u 19.30 časova.

Džon Malkovič potpisuje glavnu glumačku rolu fantastične drame “Staklena menažerija” koja je na programu u ponedjeljak, 16. marta 2015. godine u 20.00 časova na kanalu TV CINEMAX. Sin (Džon Malkovič) čezne da pobjegne iz svog doma koji ga guši, u kojem njegova uglađena majka (Džoana Vudvard) brine o budućnosti njegove hrome i stidljive sestre. Ovu dirljivu adaptaciju predstave Tenesija Vilijamsa režirao je Pol Njuman.

Na kanalu 24 Kitchen ne propustite Džejmijeve ekonomične recepte (druga sezona), od 16. marta, ponedeljkom u 13.00 časova . Džejmi Oliver se vratio sa ovom optimističnom, inventivnom i veoma korisnom novom serijom o hrani. On želi da inspiriše ljude širom svijeta da se hrane bolje i da troše manje na kupovinu namirnica tako što nam daje neke od svojih najkorisnijih štedljivih, ali zaista izvrsnih recepata. Džejmi će dokazati da možete da jedete kao kralj, a da ne trošite više nego obično. On strastveno vjeruje da nekoliko pametnih kuhinjskih trikova, naročito u vrijeme oskudice, može da umanji troškove i podigne raspoloženje… A hrana izgleda fantastično i izvrsna je. Ovaj uzbudljiv magazinski program iz Džejmijeve kuhinjske radionice prepun je njegovih najboljih štedljivih obroka, kao i rješenja i strategija pomoću kojih hrana košta manje, a ne gubi na ukusu…

Uživajte uz fantastične filmske premijere, naučite nešto novo uz edukativne emisije i naravno skuhajte nešto ukusno uz program Open IPTV-a.