Open ti nudi poklon do 200 KM

svi-prelaze-u-open-fb-oglas-1200x628-1

Korisnik ste m:tel fiksne telefonije i/ili interneta, a željeli biste imati i Open TV u paketu. Sada to možete učiniti veoma lako, uz poklon do 200 KM koji dobijate na svom Open računu.

Kako to možete uraditi? Dođite u bilo koje m:tel prodajno mjesto u svom gradu, do 31. avgusta 2017. godine, sa sobom ponesite račun na kojem se vidi da koristite TV usluge nekog drugog operatora. U skladu sa vašim željama i sa bogatom ponudom m:tel Open paketa, izaberite onaj koji vam najviše odgovara.

Pri sklapanju ugovora dobijate od 100 do 200 KM na svom Open računu, upravo u zavisnosti od toga koji ste paket odabrali. Ovaj iznos možete potrošiti na narednih nekoliko Open pretplata, tako da prvih nekoliko mjeseci nećete imati troškove za korišćenje usluge m:tel Opena.   

Kombinacije koje možete praviti u Openu su paketi: fiksna + TV, internet + TV, kao i trio paketi koji uključuju sve ove usluge: TV + fiksna + internet. Naravno, Open vam nudi i quadro paket, koji uz sve ove usluge objedinjuje i mobilnu telefoniju, pa biste na jednom jedinstvenom računu mogli imati sve: TV + fiksna + internet + mobilna.

A, šta vam to nudi Open: najbolju TV ponudu sadržaja, kvalitet i brzinu interneta, bonuse u fiksnoj i mobilnoj telefoniji. Mogućnosti koje imate kao korisnik Open televizije, nećete  pronaći nigdje osim u Openu.

Više detalja saznajte na www.mtel.ba, besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili posjetite m:tel prodajno mjesto u vašem gradu.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se