Written by

Open u februaru

m:vijesti| Views: 55

Uživajte uz Open i 10% popusta na pretplatu i do 24 mjeseca

Open-u-februaru-donosi-blog-700x250

Postanite korisnik m:tel Open paketa, uključite jednu ili više novih usluga u vaš paket i ostvarite popust od 10% na mjesečnu pretplatu za odabrani Open paket sljedeća 24 mjeseca. Postojeći korisnici kojima je istekao ugovor ili koji žele da spoje postojeće usluge u novi Open paket takođe mogu da iskoriste popust u visini od 10 % na mjesečnu pretplatu za 12 mjeseci. Vaše je samo da odaberete koji vam paket najviše odgovara. Mi vam preporučujemo:

Open Trio (fiksna, internet, televizija) u kojem dobijate osnovni TV paket sa preko 140 digitalnih kanala, gratis dodatni TV paket po izboru (Plus, Sport ili Pink Plus), besplatne razgovore u m:tel fiksnoj mreži, prijatelj broj u m:tel mobilnoj mreži i neograničeni internet (5120/512).

Open Trio Plus (fiksna, internet, televizija) koji se od Open Trio paketa razlikuje po tome što uz ovaj paket, pored osnovnog TV paketa, dobijate gratis dodatne TV pakete (HBO, Cinemax, Plus Sport, Pink Plus), 100 minuta besplatnih razgovora prema mobilnoj mreži, a pored besplatnih razgovora prema svim fiksnim mrežama u BiH (fair use), dobijate i besplatne razgovore prema fiksnim i mobilnim mrežama u Evropi i svijetu (fair use), naravno i prijatelj broj u mobilnoj mreži i neograničeni internet sa brzinama do 6144/768.

Open Quadro 1 (fiksna, internet, televizija, mobilna), uz koji pored osnovnog TV paketa birate i jedan dodatni (Plus, Sport ili Pink Plus), uživate u besplatnim razgovorima u m:tel fiksnoj mreži, surfujete neograničenim internetom (5120/512), birate dva Quadro prijatelj broja (fiksni i mobilni), dva prijatelj broja po izboru u m:tel mobilnoj mreži, uživate u bonusu od 100 minuta i 100 SMS Quadro mobilnog broja, kao i u 500 MB neograničenog mobilnog interneta.

Open Quadro Plus (fiksna, internet, televizija, mobilna), koji je još atraktivniji od paketa Quadro 1. Uz ovaj paket, pored osnovnog, dobijate gratis dodatne TV pakete (HBO, Cinemax, Plus Sport, Pink Plus), besplatne razgovore prema svim fiksnim mrežama u BiH (fair use), 100 minuta besplatnih razgovora prema m:tel mobilnoj mreži, besplatne razgovore prema fiksnim i mobilnim mrežama u Evropi i svijetu (fair use), dva Quadro prijatelj broja (fiksni i mobilni), dva prijatelj broja po izboru u m:tel mobilnoj mreži, neograničeni internet sa brzinom do 6144/768. Pored toga, uživaćete i u fantastičnim bonusima Quadro mobilnog broja (500 minuta razgovora, 500 poruka i 2 GB neograničenog mobilnog interneta).

Upotpunite svoj Open paket sa jednim od uređaja iz naše ponude i uživajte u prednostima moderne komunikacije.

Besplatno pozovite 0800 50 005 i oslonite se na kvalitetnu tehničku podršku koja vam je na raspolaganju 24 časa dnevno, sedam dana u nedjelji.

Promotivna ponuda traje do 28.02.2015.