blog_office

Written by

Osiguravamo nesmetano poslovanje i u vanrednim okolnostima

iz ponude, m:vijesti| Views: 1389

m:tel vam poklanja šest mjeseci besplatnog korišćenja Office 365 paketa

Kako bi olakšali poslovnu komunikaciju u vanrednim okolnostima, omogućili kontinuitet poslovanja, te pomogli organizaciju poslovanja na daljinu, kompanija m:tel je zahvaljujući partnerskom odnosu sa Microsoftom,  svim poslovnim korisnicima stavila na raspolaganje 6 mjeseci besplatnog korišćenja Office 365 paketa usluga.

Ono što vam trenutno posebno može olakšati poslovne procese je korišćenje aplikacije Microsoft Teams, kolaboracijskog alata koji vam omogućava da posao organizujete u realnom vremenu, razmjenjujte dokumente sa kolegama, budete kontinuirano u kontaktu, organizujte online sastanake, video konferencije, prezentacije, treninge. Sve to pomoći će vam da se osjećate kao da radite u svom poznatom poslovnom okruženju.

Moderni načini komunikacije, digitalizacija  u vremenu u kojem se nalazimo može da bude prilika za vaš dodatni poslovni napredak. Zato nemojte da je propustite.

A ukoliko do sada niste koristili m:tel poslovna rješenja, kontaktirajte nas putem maila poslovna.rjesenja@mtel.ba.

Više informacija pronađita na adresi: https://mtel.ba/Binary/1253/Office365-6mjeseci-besplatno.pdf, a pogledajte i m:tel Startup ponudu.

Komunikacija, podrška i povezanost su ono što vam i dalje omogućavamo 24 sata dnevno.

Jer tu smo za vas!