Osjetite magiju novog LG smart uređaja i neograničene komunikacije

lg_g6_mtel

Ako od mobilnog telefona očekujete elegantan dizajn, pregledan ekran, odličnu kameru, dobru rezoluciju, zaštitu od vode i prašine, ali i kvalitet koji garantuje poznati svjetski proizvođač, preporučujemo vam najnoviju zvijezdu m:tel ponude –  LG G6.

Uz izbor m:tel postpaid tarife Moj Mix VIP na period od dvije godine, ovaj pametni uređaj najnovije generacije može biti vaš po simboličnoj cijeni od 1  KM.

U susret ljetnim putovanjima, obradovaće vas i činjenica da upravo uz Moj Mix VIP na poklon dobijate i besplatno korištenje usluge Moja roaming tarifa, koja vam omogućava popust do 50% na komunikaciju u inostranstvu.

I oni koji ostaju kod kuće imaju mnogo razloga za odabir, jer ova tarifa omogućava sate i sate besplatnih razgovora, hiljade i hiljade besplatnih poruka i odličan bonus za mobilni internet.

Naime, svi korisnici Moj Mix VIP tarife mjesečno ostvaruju pravo na 10.000 minuta razgovora sa prijateljima iz svih mreža u BiH, sa kojima mogu dodatno razmijeniti čak 5.000 SMS-ova, zatim 1.000 minuta razgovora prema mobilnoj mreži mts Srbija i još 32 GB mobilnog interneta.

Više informacija dostupno je na www.mtel.ba ili putem besplatnog poziva na 0800 50 000.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se