magazin

Written by

Deveto izdanje emisije m:agazin

m:vijesti| Views: 180

mmsija-brankica-i-jelena

Vrijeme uz emisiju m:agazin prolazi zaista brzo, te vas u subotu očekuje deveto izdanje 20 minutnog kolaža o dostignućima u svijetu tehnologije, ali i o novostima iz kompanije m:tel. Tako ćete u subotu, 23.08. u 16:15 na kanalu ATV-a moći da čujete nešto više o platformi Kickstarter i drugim servisima za prikupljanje sredstava za finansiranje dobrih ideja kojima nedostaje samo novac da bi bile odlične i u realizaciji. Pomoći ćemo vam da očistite svoj telefon sa onim što imate u kući, ali vam i donijeti priču o bioničkom pankreasu koji bi mogao zauvijek da olakša život svih ljudi koji se bore sa dijabetesom.

Naravno, ovo je samo dio zanimljivosti koje smo pripremali za vas u prethodnim danima. Tim koji radi na odabiru tema za svako izdanje emisije, brine o tome da uvijek budete na vrijeme informisani o svemu onome što se dešava na različitim tačkama svijeta, kao i da u vaše domove donesemo priče o dostignućima za koje ste možda čuli, ali vas interesuju detalji.  Kroz 20 minuta zanimljivih, inovativnih i edukativnih informacija vodi vas voditeljski dvojac, Jelena Babić i Brankica Stojanović.

Ukoliko vi želite da neku temu obradimo i saznamo odgovore na pitanja koja imate, pišite nam na magazin@mtel.ba ili u inbox facebook stranice kompanije m:tel, a mi ćemo sigurno naći način da vam izađemo u susret.

Budite sa nama u subotu, 23.08. U 16:15h na ATV-u!