Written by

Ostanite uz m:tel TV- imamo nove naslove

m:tel IPTV, tv filter| Views: 560

Dinastija se vraća na male ekrane putem kanala Fox Life.

 

Film “Dobro došli u Truji” je topla ljubavna priča koju možete pogledati u četvrtak 18. aprila u udarnom terminu od 20.00 časova na kanalu HBO.

Agat Langloa (Berenžer Krif) je bistra žena od 30-ak godina, koja prati modu i radi na zamjeni kao nastavnica engleskog u jednoj od najprestižnijih pariskih škola. Njen svijet se ruši kad dobije premještaj u Truji-sur-Sel. Bez porodice i prijatelja našla se 300 km od Pariza i bilo kakvog oblika civilizacije. Agat je očajna. Vrijeme prolazi i zahvaljujući mudrom nastavniku matematike, Rafaelu (Gregori Fitusi), počinje da shvata da joj možda ipak nije toliko loše.

“Žena koja ide ispred”, naslov je filma koji TV CINEMAX ekskluzivno prikazuje u nedjelju 21.4. od 18.15 časova, a koji je inspirisan istinitom pričom.

Zasnovan na istinitim događajima, film “Žena koja ide ispred” je priča o Ketrin Veldon (Džesika Čestejn), slikarki udovici iz Njujorka, koja 1880-ih otputuje u Sjevernu Dakotu da naslika portret poglavice Bika Koji Sjedi (Majkl Grejejes). Njen dolazak u Stending Rok otvoreno osuđuje oficir američke vojske (Sem Rokvel), koji je rasporedio vojsku oko Lakote da bi oduzeo prava starosjediocima na njihovu zemlju. Dok se Ketrin i Bik Koji Sedi zbližavaju i dok njihovom prijateljstvu – kao i njegovom životu – prijeti opasnost od strane vladinih snaga, Ketrin mora da ustane i bori se za ono što joj je najvažnije.

Fenomenalnu porodičnu dramu, film “Jednom davno za Dan zahvalnosti“, Televizija Republike Srpske prikazuje u nedjelju 21.04. u 20.50 časova.

Vrijeme je nakon građanskog rata. Osim rata, stanovništvo je poharao i tada smrtonosni šarlah. Tili Bejs, najstarija kćerka Meri Bejs, ne može da se pomiri sa očevom smrću. Ona je bila očeva mezimica i dok je tata bio živ, bila je srećna i bezbrižna. Sada kao da je ogorčena na majku i ne vjeruje da ih majka može sama prehraniti. Iako ne zna mnogo o majčinom životu prije udaje, zna da je bila bogatija i višeg porijekla nego otac, te da joj je majka još živa, ali da iz nekog razloga sa njom ne kontaktira. Stoga Tili u majčino ime piše pismo baki koju i ne poznaje. Na njeno čuđenje, a na Merin šok, poslije nekog vremena u selo stiže otmjena dama, gospođa Izabela. Nekako u isto vrijeme sa školovanja se vraća i Gad Hopkins, Tilin komšija i velika ljubav, čija porodica sa visine gleda na siromašne Bejseove…

TV kanal FOX LIFE je odlučio da nas obraduje novim epizodama popularne dramske serije „Dinastija“ , od 24. aprila, od ponedjeljka do petka u 22.55 časova.

Felon Karington (Elizabet Gilis) je harizmatična, lukava i predodređena da postane novi direktor u energetskoj firmi svog oca ili barem ona tako misli. Kada njen otac Blejk Karington (Grant Šou) pozove Felon i njenog brata Stivena (Džejms Makej) da se vrate kući u Atlantu, Felon je ljuta kad sazna da poziv nema veze sa njenim unapređenjem, već služi za predstavljanje i upoznavanje njene buduće pomajke, Kristl (Natali Keli). Kristl je prelijepa i približnih godina kao Felon, ali nije nekakva sponzoruša koja može da se otjera. Kristl je uporna, principijelna i vješt stručnjak odnosa sa javnošću u Karington Atlantiku. Ona zaista voli Blejka. Međutim, bogatstvo i privilegovan svijet Karingtona stvaraju joj probleme…

Za više informacija o sadržajima u m:tel IPTV-ju posjetite stranicu www.mtel.ba i potražite svoje omiljene sadržaje putem programskog vodiča.