Alcatel Smart Tab 7

Written by

Otkrijte mogućnosti Alcatel Smart Tab 7

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 155

Brend Alcatel, poznat po svojim kvalitetnim i istovremeno pristupačnim uređajima, tokom ovogodišnjeg IFA sajma u Berlinu predstavio je nekoliko noviteta. Među njima je i Alcatel Smart Tab 7 – nova generacija tableta koja garantuje zabavu na svakom koraku.

Pitate se zašto ovaj uređaj garantuje zabavu? Zato što njime možete upravljati na daljinu, bez ruku, tako što pažljivo sluša vaš glas i naredbe koje mu zadajete. Uz Alcatel Smart Tab 7 možete biti potpuno slobodni, jer njegov Google Assistant omogućava da radite na više polja istovremeno. Na ovom tabletu sve je mnogo pristupačnije, pa tako jednostavnije možete doći do podataka o vremenu, vremenskim prilikama i drugim obavještenjima.

Takođe, ono što će vas potpuno oduševiti jeste odličan zvuk i pravi kino doživljaj kada gledate, na primjer, neko filmsko ostvarenje. Audio sistem je visokokvalitetan, a za sve ovo će se pobrinuti dvostruki zvučnici. Ništa lošija nije ni opcija video-poziva, koja osigurava vrhunsku sliku dok mikrofon odbacuje sve šumove iz okoline.

Ovaj uređaj je prilagođen i djeci, pa je tako napravljen odvojeni Kids Mode. U prevodu (ne doslovnom), Kids Mode znači da možete kontrolisati vrijeme korištenja uređaja vašem djetetu, kao i nagledati i odobravati ono što želi pogledati. I za kraj, ništa manje važna opcija nije ni Eye Care. S obzirom da mnogi uređaji emituju ogromne količine plave svjetlosti koja je štetna po naše oči, na Alcatel Smart Tab 7 tu svjetlost možete smanjiti ali i postaviti automatska upozorenja kada je vrijeme za pauzu.

I nisu ovo sve mogućnosti koje posjeduje novi Alcatel tablet, ali su svakako među najvažnijima. Zasigurno možemo reći da se ovaj brend sada, pored odličnih telefona, može pohvaliti i odličnim tabletima.