Xiaomi električni trotinet (2)

Written by

Otkrijte mogućnosti Xiaomi električnih trotineta

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 358

Ako i vi tražite rješenje za svakodnevne saobraćajne gužve, treba da znate samo dvije riječi – električni trotinet. Od sada ove gradske “zujalice”, tačnije model brenda Xiaomi, možete pronaći i u ponudi kompanije m:tel.

Bez dileme možemo reći da je ova vrsta prevoznog sredstva svoju ekspanziju već doživjela u brojnim zemljama svijeta. S druge strane, ovaj trend tek sada krupnim koracima dolazi i na naše ulice.

Mi Električni trotinet odlikuje minimalistički, ali moderan dizajn koji je nagrađen prestižnom Red Dot „Best of the Best“ nagradom, kao i iF Design Award 2017 priznanjem. Čvrst ram Mi Električnog trotineta izrađen je od aluminijuma koji se zbog svojih fizičkih svojstava, kao što su niska gustina i visoka strukturalna čvrstoća, koristi u avio-industriji. Ova vrsta aluminijuma ima odličnu termalnu provodnost i visoku otpornost na koroziju, što trotinetu obezbjeđuje dugotrajnost. S obzirom na to da je sklopiv i težak samo 12,5 kg, Mi Električni trotinet se lako može nositi, odnosno prenositi kroz mjesta koja nisu predviđena za vožnju.

Xiaomi električni trotinet (3)

Foto: Mi Srbija

Prednje svjetlo je od velikog značaja za noćne vožnje, a ne posjeduju ga svi trotineti. Mi Električni trotinet ima izuzetno jako, snage 1,1 W i dometa do 6 metara. Kada kočite, zadnje crveno svjetlo će intenzivno trepereti i tako upozoriti pješake i druge učesnike u saobraćaju. Velike gume, prečnika 8,5 inča, odlično apsorbuju udare o neravnine na tlu i posjeduju teksturu koja sprečava klizanje. Zajedno sa elektro-motorom bez četkica, snage 250 W, Mi Električni trotinet će vam pružiti 30 kilometara vožnje sa samo jednim punjenjem.

Električne trotinete brojni građani već su prepoznali kao jeftinu i istovremeno jednostavnu alternativu za prevoz u gradu. Ukoliko ih želite probati i vi, izaberite neke od m:tel usluga i Xiaomi električni trotinet može biti vaš.