Samsung Galaxy A

Written by

Otkriveni detalji nadolazećeg Samsung Galaxy A31 telefona

iza ugla, mobilni svijet| Views: 76

Kompanija Samsung definitivno ne pravi pauzu kada je u pitanju popularna Samsung Galaxy A serija telefona. Tako se na Geekbenchu nedavno pojavio model Galaxy A31 i potvrdio neke ključne karakteristike.

Ovaj pametni telefon već slovi za nasljednika prošlogodišnjeg Samsung Galaxy A30 koji je predstavljen u februaru 2019. godine, a u prodaji je bio već u martu. Samsung Galaxy A31 nosi oznaku modela SM-A315F i postigao je single-core skor od 349, te multi-core skor od 1291. Kako se trenutno spekuliše, ovaj model će pokretati Helio P65 SoC.

Galaxy A31 imaće najnoviji operativni sistem – Android 10, što je potvrđeno Wi-Fi sertifikatom, a trebalo bi da stigne s minimalno 4 GB radne memorije. Pretpostavlja se kako će biti dostupan u više verzija, pa će korisnici moći birati prema onome što im je potrebno.

Pored ovih informacije, Geekbench ne otkriva nikakve druga informacije o specifikacijama Samsung Galaxy A31 pametnog telefona. Ovaj telefon bi trebao donijeti značajne nadogradnje u odnosu na svog prethodnika. Tako će, bar kako se sada spekuliše, Samsung Galaxy A31 imati bateriju kapaciteta 5000 mAh, što je povećanje za čak 1000 mAh u odnosu na Samsung Galaxy A30. Kada su u pitanju kamere, ovaj telefon bi trebao imati glavnu kameru od 48 MP, te makro kameru od 5 MP.

Kada će Samsung predstaviti ovaj telefon, još nije poznato, ali vjerujemo da će u narednim sedmicama biti otkriveno mnogo novih informacija.