Otvorena „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“

zima_i_sarajevo2

Zimska priča – manifestacija pod nazivom „Zima u Istočnom Novom Sarajevu“, koja u ovaj grad donosi praznični duh, svečano je otvorena 17. decembra 2017, a trajaće do 27. januara 2018.

Mnoštvo zabavno-kulturnih sadržaja, kao i raznovrsna prodajna i izložbena ponuda, ovu zimsko-turističku manifestaciju pretvara u pravi mali zimski grad, u kojem će uživati posjetioci svih generacija. Kako ističu iz Opštine Istočno Novo Sarajevo, manifestacija će postati tradicionalna, a praznični ugođaj koji će donijeti ovom gradu, zasigurno će biti razlog velike zainteresovanosti posjetilaca.

Manifestacija je smještena u parku „Gavrilo Princip“, a već u narednim danima planirana su prigodna dešavanja poput predstave za djecu povodom praznika Sveti Nikoli, kao i dijeljenje 1.000 novogodišnjih paketića 28. decembra u 12 časova. Takođe, u okviru „Zime u Istočnom Novom Sarajevu“, 13. januara 2018. godine biće organizovan svečani doček Nove godine po Julijanskom kalendaru, kada će posjetioce zabavljati grupa „Garavi sokak“. Novogodišnji ugođaj će svakako uljepšati i vatromet, a atmosferu će dodatno ugrijati i kuvano vino koje je za sve posjetioce pripremio organizator ove zimske priče.

Kompanija m:tel godinama unazad pruža podršku ovakvim i sličnim manifestacijama koje na specifičan način unose duh praznika u živote njenih sugrađana, što je učinila i ovoga puta, podržavši i „Zimu u Istočnom Novom Sarajevu“.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se