Ovako će izgledati Galaxy Note 10

Written by

Ovako će izgledati Galaxy Note 10

mobilni svijet, u žiži| Views: 449

Nešto manje od mjesec dana prije tradicionalnog Samsung-ovog Unpacked eventa i predstavljanja telefona iz Galaxy Note 10 serije, „procurile“ su prve zvanične fotografije oba modela – odnosno 6,3-inčnog Galaxy Note 10 i 6,75-inčnog Galaxy Note 10+.

Samsung je zakazao predstavljanje svog trenutno najiščekivanijeg telefona za 7. avgust, u Njujorku, a do sada su u više navrata objavljivani neki detalji o njemu. Prvi renderi, koji se se pojavili početkom juna, su nagovijestili da telefon neće imati 3.5 mm priključak za slušalice. Drugi set fotografija je otkrio da bi se Samsung mogao riješiti i posebnog Bixby dugmeta.

Posljednji renderi ukazuju da telefon ima kućište srebrno-plavo-bijelih nijansi koje se prelivaju, uz koji dolazi nezaobilazna S Pen elektronska olovka plave boje. Iako još uvijek nije zvanično potvrđeno u kojim će bojama telefoni iz ove serije biti dostupni, objave na društvenim mrežama sugerišu da su u pitanju samo dvije – Classic Black i Gradient Silver.

Ovako će izgledati Galaxy Note 10

Brojni tech stručnjaci vjeruju da će Samsung u Galaxy Note 10 seriji prihvatiti dizajn trostrukog ili čak četverostrukog fotoaparata. Oba modela dolaze sa selfie kamerom koja je smještena u rupicu u sredini ispod gornje ivice. S obzirom da se senzor otiska prsta ne vidi, nameće se zaključak da ga je Samsung uspio integrisati u staklo ekrana.

Do zvanične objave, vjerovatno će uslijediti još detalja i objava o ovom telefonu, a već nakon prve sedmice narednog mjeseca će u potpunosti biti jasno šta nam je Samsung pripremio ovaj put.