Audio-Technica

Written by

Ove slušalice u potpunosti neutrališu buku

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 212

Za kompaniju Audio-Technica se može reći da je najnovija kompanija na tržištu koja nudi sopstvene bežične slušalice sa potpuno novim QuietPoint ANC300TW sistemom.

Naime, ovaj japanski proizvođač je na nedavno održanom sajmu CES najavio slušalice koje će uklanjati buku, a uz to su vodootporne i povezuju se putem Bluetooth 5.0.

Svaka slušalica sadrži 5,8 mm drajver i dva mikrofona koje koriste Qualcomm Clear Voice Capture kako bi se osiguralo optimalno uklanjanje buke. Korisnici će moći birati između tri različita profila za uklanjanje buke, tačnije uklanjanje niskofrekventnih zvukova, ulične buke ili buke koja se stvara u radnim prostorima.

Slušalice, takođe, podržavaju Qualcomm TrueWireless Stereo Plus koji osigurava prenos zvuka bez problema i kašnjenja. Životni vijek baterije procijenjuje se na četiri i po sata reprodukcije, a kućište za nošenje/punjenje osigurava dodatnih 13,5 sati.

Ove pametne slušalice mogu prepoznati kada ih izvadite iz kućišta, i automatski će se uključiti. Samo kućište puni se putem Type-C priključka, a na tržište bi trebalo da stignu na proljeće ove godine.