Written by

Over – neka vašim fotografijama svi zavide

m:apps, preporučujemo| Views: 296

Želite li kvalitet svojih fotografija podignuti na viši nivo? Ako je odgovor potvrdan, onda nema dileme – aplikaciju Over morate imati.

U mnoštvu aplikacija koje su danas dostupne na tržištu, često ni sami ne znamo koja je ona prava, i uz pomoć koje svoje fotografije možemo učiniti što boljim. Ova aplikacija zaista ima sve potrebne alate za stvaranje fotografija modernog dizajna, uz mogućnost dodavanja teksta, i sve to u formatima prilagođenim za Instagram, Facebook, ali i većinu drugih društvenih mreža i platformi. Aplikacija vam omogućava da birate između brojnih obazaca, od kojih se mnogi podudaraju s veličinama koje koriste popularni web-sajtovi, a možete dodavati slike i tekst uključujući različite fontove, boje i još mnogo toga.

Over uključuje i unaprijed izrađene grafike kako bi začinio vaše projekte, a kada ste gotovi, možete jednostavno dijeliti svoj sadržaj kroz druge aplikacije ili ga sačuvati u JPG ili PNG formatu.

Osnovni alati ove aplikacije su besplatni, ali se korisnici koji žele više mogu pretplatiti za Pro verziju i tako pristupiti dodatnim fontovima, grafikama i bazi obrazaca. Na taj način nećete morati svoj dizajn stvarati od nule.

S obzirom da je ljeto pred nama, baš svi žele svoju ljetnju avanturu prikazati na što bolji način. Sigurni smo da je Over pravo rješenje.