Written by

Ovo su Android telefoni sa najboljom baterijom!

moj android| Views: 1312

a8

Baterija je veoma važna stavka svakog telefona, posebno onim ljudima koji su stalno u pokretu, a telefon im uglavnom služi za poslovne pozive i mejlove. Ako prvo gledate bateriju kad birate telefon, onda obavezno odaberite neki od modela kojima je upravo baterija jača strana.

Huawei P20 Pro

Kineska kompanija Huawei i dalje postavlja visoke standarde kad su u pitanju specifikacije telefona, a sa najnovijim modelom iz P serije su pomjerili granice i kad je u pitanju baterija. Jačina baterije ovog modela je 4000 mAh. Ukoliko intenzivno koristite telefon za dopisivanje, slanje mejlova, fotografisanje i pozive, baterija bi trebalo da vam traje jedan dan i još 13 sati i ostaće vam 20% baterije što je zaista sjajno.

Huawei Mate 10 Pro

Još jedan model iz Huawei-a položio je veoma težak test kada su ga istraživači koristili cijeli vikend bez da su ga uključili u punjač. Jačina njegove baterije je takođe 4000 mAh, a ima i mogućnost brzog punjenja jer se nakon pola sata napuni na čak 58 odsto. Nedostatak je što bežično punjenje nije omogućeno, a baterija se prilično teško mijenja.

Sony Xperia XZ2 Compact

Baterija ovog telefona koja je jačine 2870 mAh bez problema može pobjediti većinu mobilnih telefona istog cjenovnog ranga jer ima posebnu opciju za čuvanje baterije što znači da telefon možete koristiti dva dana bez punjenja. S druge strane, treba da znate da opcije čuvanja baterije mogu usporiti telefon.

Sony Xperia XZ2

Ovaj telefon, takođe ima sjajnu bateriju koja traje svega par sati kraće nego kod Compact verzije. Iako jačina od 3180 mAh na papiru ne zvuči obećavajuće, ovaj telefon ima kapacitet prilično dugog rada, bez punjenja, zahvaljujući Sony-jevom softveru koji čuva bateriju kao i inteligentnom punjenju putem USB Type C utičnice.

Samsung Galaxy A8 (2018)

Ovo je jedan od novijih telefona srednjeg cjenovnog ranga koji dolazi iz Samsunga, a donosi brojna poboljšanja koja bude fenomenalnu S-class. Ovaj telefon ima standardnu izdržljivost A serije, a dolazi sa baterijom kapaciteta 3000 mAh. U svakodnevnoj upotrebi moći ćete ga bez problema puniti dva dana i da vam malo ostane.

Nokia 7 Plus

Kada je riječ o bateriji, Nokia ima prilično dobru reputaciju, a novi model 7 Plus je ispunio sva očekivanja jer ima trenutno jednu od najizdržljivijih baterija na tržištu.  U svakodnevnoj upotrebi bez problema će izdržati dva dana, a nećete morati žrtvovati korištenje GPS, wi-fi ili 4G mreže, ali ni aplikacija.