Aplikacije izolacija

Written by

Ovo su aplikacije zbog kojih ćete zaboraviti na izolaciju (1. dio)

m:apps, preporučujemo| Views: 831

Sigurni smo da posljednjih nedjelja mnogo vremena provodite pred ekranima – telefona, tableta, laptopa i čega sve ne. Vjerovatno su vam se oči zasijale od bindžovanja raznih serija … I možda vam je sve dosadilo, ali mi imamo rješenje.

Pronašli smo aplikacije uz koje vam neće biti dosadno i zahvaljujući kojima ćete zaboraviti na izolaciju.

Vrijeme je za meditaciju

Zaustavite se, dišite i razmišljajte, jer je ova aplikacija zadužena da vas opusti uz određene vježbe, kratke meditacije i razne umirujuće video-snimke.

Vrijeme je za igru

Kada meditacija završi, odličan način za opuštanje jesu i video-igre. Ukoliko znate igricu Heads Up, onda ćete uživati i u Houseparty aplikaciji, koja vam omogućava grupne video-pozive sa prijateljima. U kombinaciji ove dvije aplikacije možete istovremeno igrati i razgovarati s prijateljima.

Igrica koja je omiljena među svim generacijama svakako je The Sims Mobile. Zato, ukoliko želite aktivirati moždane vijuge, naša je preporuka da instalirate i ovu aplikaciju.

Vrijeme je za učenje

Možda u svoja četiri zida ne možete dobiti univerzitetsku diplomu, ali mnogo toga možete naučiti uz pomoć aplikacije EdX. U ovoj enciklopediji znanja krije se više od 2.000 različitih tema, sa ukupno 100 univerziteta.

Ako su jezici vaša starst, onda je pravo vrijeme da bar jedan usavršite. Naravno, u tome će vam pomoći aplikacija Duolingo uz pomoć koje veoma brzo postajete poliglota.

Dali smo vam mnogo prijedloga kako iskoristiti vrijeme u kući, a od vas očekujemo da nam javite rezultate.