Ovo su igrice koje će pomoći da prekratite vrijeme

Written by

Ovo su igrice koje će pomoći da prekratite vrijeme

m:mix, m:ovo m:ono| Views: 144

Zaljubljenik ste u gejming, a svakako ste trenutno većinu vremena kod kuće – donosimo vam prijedloge igrica koje će pomoći da prekratite vrijeme.

Različite tematike i mogućnost da u njima istovremeno učestvuje više igrača, unijeće malo zabave u svakodnevicu. Ono što je takođe odlično je to što je većina njih besplatna.

Stardew Valley

Ova opuštena igrica vas vodi na udaljenu farmu u blizini gradića Pelican. Tu, kao nasljednik imanja, treba da pokrenete proizvodnju te upoznate lokalne mještane, a zatečene objekte uredite po svom. Sve to je u vašim rukama, a odmoći vam može samo protok vremena. Ova igra je dostupna na skoro svim platformama, kao i na pametnim telefonima. Uz to, moguće je da je istovremeno igra više igrača.

Pokažite borbene vještine

U ovoj kategoriji predlažemo igre Apex Legends, Fortnite i Call of Duty: Warzone. Sve su besplatne, a u njima, u bitkama do posljednjeg preživjelog, možete pokazati svoje borilačke vještine. Fortnite je prilagođen svim generacijama, a preostale dvije igre su dopadljivije tinejdžerima i starijim igračima.

Nintendo za ljubitlje klasike

Klasike možete igrati na Nintendo Switch Online i to veliki broj igara, s obzirom da je ova kolekcija zaista pozamašna. Za online igranje je potrebno da platite pretplatu, a za to dobijate mogućnost igranja brojnih klasika, poput Super Metroid, Legend Of Zelda: Link to The Past ili Super Mario World 2.