Written by

Ovo su najbolje Android aplikacije za bebe

m:apps, preporučujemo| Views: 122

Svjesni smo da su djeca od najranijeg doba izložena novim tehnologijama, tako da gotovo ne postoji način kako bismo iz zaštitili. Zašto onda stvari ne okrenuti u svoju korist?

Postoji mnogo aplikacija koje su korisne za bebe, a danas možete pronaći i one koje pomažu roditeljima. Pokušali smo izdvojiti najbolje i zato vam predstaljamo Android aplikacije za bebe.

Baby Puzzles

Ova aplikacija naročito je pogodna za bebe višeg uzrasta. U pitanju je mnoštvo vrlo jednostavnih zagonetki, a sve što beba treba da uradi jeste da odgovari dodirom na određene oblike predmeta. Autori aplikacije pripremili su zagonetke o abecedi, raznim životinjama, emocijama, bojama i muzičkim instrumentima.

Dormi

Dormi je jedna od sjajnih aplikacija za bebe. To je, takođe, vjerojatno i najbolji softver za nadzor novorođenčeta. Može se pohvaliti dobrom funkcionalnošću, a u nekim slučajevima čak vam nije potrebna ni internet veza. Aplikacija podržava i audio i video nadzor.

First Words for Baby

First Words for Baby je serija aplikacija za bebe kompanije Androbaby. Svaka od njih ima drugačiju temu. Postoje posebne za životinje, zvukove, boje, vozila i hranu. Svaka radi otprilike isto – na malim karticama se prikazuju riječi, potom se emituje zvuk koji predmet proizvodi, kao i sliku.

iHeartRadio Family

iHeartRadio je jedna od novijih aplikacija za bebe koju preporučujemo. Posebna je po tome što je muzika kreirana samo za djecu, najčešće iz popularnih emisija poput Dora Explorer i drugih. Uključuje čak i Disney stanice sa novim i klasičnim pjesmama iz filmova. Aplikacija je posebno pogodna za vožnju automobilom.

Kids Doodle

Većina djece voli crtati. Kids Doodle ima živopisne, neonske boje, bijelu ili crnu pozadinu i još mnogo toga. Jedna od najznačajnijih funkcija jeste što snima ekran dok beba crta svoje remek-djelo. Na taj način, kao roditelj, možete vidjeti kako su šta nacrtali.