Written by

Ovo su najbolje Disney aplikacije

m:apps, preporučujemo| Views: 342

Ako postoji kreator likova iz crtanih filmova koje znaju baš sve generacije, onda je to zasigurno Disney. To potvrđue i podatak da je su u njegovom vlasništvu ABC, ESPN, Marvel, Lucasfilm, a uskoro i Fox, što povećava broj mogućnosti da budemo upoznati sa Disney junacima.

S druge strane, Disney je prisutan i kroz filmove, muziku, TV emisije. Sve to je sad dostupnije zahvaljujući modernim tehnologijama, pa ovog petka donosimo neke od najboljih Disney aplikacija za Android.

DisneyNOW

Ovo je Disney-ev streaming servis, koji uključuje dječije emisije, klasične i novije likove, pa čak i mogućnost slušanja Disney radio stanice. Pristup gomili Disney sadržaja na smrtfonu tako je moguć prijavom preko vaše postojeće kablovske televizije, a aplikacija je besplatna.

iHeartRadio Family

Ovo je japlikacija koja će prvenstveno biti dopadljiva bebama. Donosi muziku kreiranu isključivo za djecu, poput one iz popularnih emisija za djecu kao što je Dora Explorer i drugih. Aplikacija je posebno pogodna za vožnju automobilom, a sadrži i Disney stranice sa klasičnim i novim pjesmama iz filmova.

My Disney Experience

U pitanju je službena, bepslatna aplikacija kompanije Disney. Olakšaće vam sve što se tiče Disney-a, poput  prikazivanje parada, pristupa kartama, restoranima i slično. Takođe, pomoću nje možete kupovati, recimo, ulaznice za Disney svijet, a nudi i integraciju s MagicBand-ovima.

Reddit

Na Reddit-u se možete smijati, razmišljati, raspravljati i duboko zadirati u teme koje su vam važne. Pokreću ga ljudi, ali tu sa milionima ljudi koji dijele vaše interese možete razmjenjivati stavove o knjigama, filmovima, videoigrama, sportu, TV emisijama, muzici i tehnologiji.