Written by

Ovo su najbolji filmski kanali na YouTube-u

m:reza, preporučujemo| Views: 413

Slobodno vrijeme provodite pored malih ekrana uz uzbudljive avanture, napete trilere i odlične komedije? Onda svakako treba da znate koji su to najbolji filmski kanali na jednoj od najpoznatijih platformi za dijeljenje video sadržaja.

Na nekim YouTube profilima zaista možete pronaći sve o filmu, bez obzira da li se radi o recenzijama filmskih naslova ili je riječ o razgovorima sa glavnim glumcima, a mi smo za vas izdvojili one najinteresantnije.

Screen Junkies – komičan i briljantan

Pored svoje izuzetno popularne Honest Trailers serije, Screen Junkies sadrži i parodiju pop-kulture i komične, ali odlične komentare o filmovima.

Film4 – filmska priča iz drugog ugla

Objave kanala Film4 sadrži sve o glumcima i filmskim stvaraocima, ali i drugim ličnostima koje učestvuju u kreiranju jedne holivudske priče.

How It Should Have Ended – drugačiji pogled na film

Takođe poznat i kao HISHE, ovaj kanal na duhovit način prikazuje nešto drugačiji završetak filmskih ostvarenja, ali u formatu animiranog filma.

Variety – glumci u ulozi voditelja

Glumci sa glumcima su odlična serija Variety-a, koji predstavljaju razgovor zvijezda sa kolegama. Ali, intervju nije jedina stavka ovog kanala – on sadrži i zabavne vijesti, kao i behind the scenes video zapise, panel diskusije i izvještaje sa dodjele različitih priznanja iz svijeta filma.

Screen Rant – sve što niste znali o filmovima

Screen Rant donosi filmske i TV vijesti, recenzije i analize filmova, kao i video zapise o teorijama fanova, kvarova, ali i kompilacije trailer-a.