Ovo su najbolji YouTube kanali o automobilima

Ljubitelji četverotočkaša nerijetko traže savjete na YouTube-u. U nastavku pronađite najbolje i najzanimljivije kanale o automobilima.

Na ovim kanalima možete da riješite određene nedoumice: od specifikacija i modela vozila, do informacija kako da otklonite neki kvar. U modernom dobu više nije potrebno da obilazite salone, tražite savjete od različitih osoba… Sada je sve, doslovno, na nekoliko klikova od vas.

ScannerDanner

Kanal ima oko 170 000 pretplatnika, a postoji od 2011. godine. Autor je veliki obožavalac vozila, tako da na ovom mjestu možete da pronađete sve što je potrebno za popravak i održavanje. Takođe, ima i Premium kanal koji se dodatno plaća. 

Ratchets and Wrenches

Ovaj kanal nastao je 2012. godine, a trenutno broji 883 000 korisnika. Namijenjen je svima koji žele da nadograde ili poprave vozilo, uz minimalno ulaganja. Takođe, dobićete dosta korisnih informacija o dijelovima koji se nalaze ispod haube. Na kanalu se nalaze i recenzije sredstava za održavanje četvorotočkaša. 

Chemical Guys

Chemical Guys su entuzijasti koji klipove objavljuju svakog ponedjeljka, srijede i petka. Ponekad, vikendom okače i bonus video. Ukoliko neko sredstvo za održavanje ili popravak vozila izađe na tržište, vrlo je vjerovatno da će oni pričati o tome. 

Eric The Car Guy

Kanal postoji od 2009. godine i ima 1,57 miliona pretplatnika. U preko 800 klipova, možete da pronađete gotovo sve što vas interesuje, a ima veze sa automobilima. 

Scotty Kilmer

Ovo je kolekcija priča čovjeka koji je bio automehaničar punih 50 godina. Dobićete iz prve ruke informacije o najrazličitijim stvarima. Broji 4,2 miliona pretplatnika, a nerijetko pratioce obraduje i nekom nagradnom igrom.

ChrisFix

Ima nevjerovatnih 7,79 miliona pratilaca, a postoji od 2008. godine. Gotovo svaki video započinje pitanjem “How to…?”. Zamišljeni su tako da pomognu i stručnjacima i neiskusnima u popravkama, a da pritom uštede novac.