Written by

Ovo su trenutno najbolji pametni telefoni

mobilni svijet, u žiži| Views: 985

U posljednjih godinu dana tržište su preplavili pametni telefoni nevjerovatnih specifikacija. Pitate se koji od njih su najbolji?

Za vas smo izabrali mobilne uređaje koji su postavili nove standarde u svijetu tehnoloških dostignuća i pokupili brojne simpanije korisnika širom svijeta.

Huawei P30 – pogled na svijet iz druge perspektive

Dugoočekivani P30 sa trostrukim sistemom kamera, širokougaonim i telefoto objektivom, zaista pruža novo iskustvo fotografisanja. Vrhunski dizajn, izdržljiva baterija sa super brzim punjenjem i vrhunske performanse razlozi su zbog kojih je ovaj telefon na našoj listi must have telefona 2019. godine.

Samsung Galaxy S10 i Galaxy S10+ – pametni telefoni koji uče vaše navike

Iako su dizajnerski slični svojim prethodnicima, novi modeli poznatog brenda imaju dosta poboljšanja. Inteligentno bežično punjenje i softver koji prati vaše navike, glavne su odlike Samsung-ovih Galaxy S10 i S10+ telefona. Svakako je važno pomenuti i softver ovog mobilnog uređaja, koji prevazilazi sva očekivanja i stara se da telefon funkcioniše bez ikakvih problema.

iPhone XR – brilijantan u svakom pogledu

Ovaj telefon odlikuje baterija sa najdužim vijekom trajanja, kao i sposobnost dokumentovanja fotografija vrhunskog kvaliteta i 4K videa. Pored toga, iPhone XR odlikuje otpornost na vodu i udarce, ali i činjenica da uređaj ima mogućnost bežičnog punjenja. 

HTC U12+ – odličan izbor za gejmere

Prema riječima korisnika, HTC U12+ ima najbolji hardver na tržištu. A zahvaljujući odličnoj grafici i stereo zvučnicima, reprodukcija multimedije će osvojiti srca i najzahtjevnijih kritičara. 

Huawei P20 – vrhunska tehnologija i kreativan dizajn

Huawei P20 jedan je od najboljih telefona kompanije, a odlikuju ga atraktivan dizajn, dvostruka zadnja kamera i nevjerovatna brzina punjenja. Zahvaljujući AI tehnologijama automatski se prilagođava različitim načinima fotografisanja, počevši od selfie mode-a, do onog pod nazivom Cat mode, koji služi za slikanje mačaka. 

Samsung Galaxy S9 – za ljubitelje fotografije

Glavni adut ovog pametnog uređaja je kamera sa promjenjivim otvorom blende koja garantuje navjerovatan kvalitet fotografija. Ništa manje nije važna ni kvalitetna grafička karta koja će vjerodostojno prenijeti boje zabilježene okom kamere. 

iPhone XS – najveći ekran u porodici Apple telefona

Ovaj uređaj sadrži sve što vam je potrebno na jednom telefonu. Veliki ekran, vrhunski kvalitet slike, brzo punjenje i dug životni vijek baterije samo su neke od osobina iPhone XS-a. Pored toga, ovaj uređaj sadrži jedan od najboljih pametnih čipova koji pruža odlično iskustvo proširene stvarnosti.

Najbolje od svega je što sve pomenute telefone možete pronaći u m:tel ponudi, te ih iskombinovati sa paketima kreiranim baš o vašoj mjeri.