Written by

Pametna led svjetlosna traka za vaš dom

m:mix, m:ovo m:ono| Views: 212

Do futurističkog izgleda prostorija pametnom led svjetlosnom trakom, u 16 miliona različitih boja.

Kompanija Revogi Innovation je prepoznala potrebu svakog pametnog doma za podjednako pametnim osvjetljenjem. Revogi smart USB light strip donosi boje u vaš dom, a kontroliše se upotrebom aplikacije Google Home, Amazon Alexa ili neke slične, aktivirajući se jednostavnom glasovnom naredbom.

Dodatna prednost je u tome što sa jednog uređaja možete kontrolisati i do deset svjetlećih traka.

Led svjetlosna traka se može modifikovati, savijati ili sjeći da bi se idealno uklopila u prostor osvjetljujući ga u 16 miliona različitih boja. Idealna je za adaptaciju ambijenta različitim posjetiocima i prilikama, a može čak i imitirati “rave” zabavu ukoliko traku oblikujete u kuglu.

Pametna led rasvjeta sa telefonom komunicira pomoću Bluetooth-a i za korištenje naredbi je dovoljno da skinete aplikaciju na displej vašeg telefona. Kada se uređaj spoji sa Google Home-om možete imati light show ulažući samo količinu napora koja je dovoljna da izgovorite naredbu. Jednostavno za postavljanje i upotrebu, zabavno za sve članove porodice, ali i prije svega, sa velikim brojem funkcija za svakodnevnu upotrebu.