Written by

Pametni putnički brodovi i smartfon kao gitarsko pojačalo u 32. izdanju m:agazina

m:vijesti| Views: 117

Screen Shot 2014-12-25 at 14.05.03

Najnovije izdanje m:agazina u svojoj 32. epizodi, koja će biti emitovana posljednjeg dana januara u dobro poznatom terminu od 16.15 časova, donosi najsvježije informacije i vijesti iz svijeta komunikacija, a tu su takođe i nezaobilazni zabavni sadržaji i vijesti iz svijeta tehnologije.

Jedna od tema o kojoj se najviše pričalo u posljednje vrijeme je 3D štampa. Možete li da zamislite uređaj koji printa u 3D tehnologiji, ali koji može i da skenira, te čak i ugravira ono što želite? Više ne morate da zamišljate, jer takav uređaj postoji i priču o njemu donosimo upravo u ovom izdanju m:agazina.

Bilo je pitanje vremena kada će smart tehnologija naći svoje mjesto i na putničkim brodovima. Sve ono što ste znali o putovanju brodom sada zaboravite – smart tehnologija je odlučila da to iskustvo potpuno promijeni. Prvi svjetski ‘pametni’ brod završio je svoje prvo putovanje preko Atlantika, a roboti-barmeni, ultra-brza konekcija za nove generacije zavisnika o pametnoj tehnologiji i posebna kapsula za panoramsko razgledanje okoline su samo djelić tehnologije koji ćemo vam prikazati u subotu.

Ljudi se dosjete zaista originalnih načina za primjenu mobilnih telefona, a priča koju donosimo u m:agazinu, obradovaće posebno ljubitelje gitara, jer je osmišljen način kako da Samsung telefon postane gitarsko pojačalo.
Kao i svaki prethodni put, kroz 20 minuta emisije vodiće vas Jelena Babić i Brankica Stojanović, koje će vam pored navedenih, predstaviti još mnoge zanimljive i zabavne teme.

Ukoliko imate prijedlog za neku zanimljivu temu, pišite nam na magazin@mtel.ba, a mi ćemo se potruditi da u narednim izdanjima i vaša tema nađe svoje mjesto.