Written by

Pet iPhone gedžeta za svaki dan

m:ovo m:ono| Views: 181

iphone7

Donosimo vam pregled pet iPhone dodataka sa kojima će uživanje ovim telefonom biti još bolje.

Wallet Case

Ukoliko vam iPhone često ispada iz ruke, ovo bi mogao biti dodatak koji će vam uštedjeti mnogo živaca, ali i novca. Uz to što dobro izgleda, ova maska je i vrlo praktična i otporna.

iPhone Smart Battery Case

Preporučuje se da odmah kupite Apple-ovu masku s ugrađenom baterijom. U stanju je udvostručiti vrijeme koje možete provesti bez punjača, a može se pronaći u crnoj i bijeloj verziji.

Nomad Key

Uz ovaj Iphone gadget ćete se zauvijek riješiti stresa koji prouzrokuje zaboravljanje punjača. Dizajniran tako da se spoji na privjesak za ključeve, ovaj čvrsti i solidni punjač je kompatibilan sa svim Apple-ovim proizvodima.

Anker Bluetooth adapter

Bluetooth adapter kojim ima standardni ulaz za slušalice pa vam tako omogućava da koristeći iPhone uživate u svojoj omiljenoj muzici. Baterija mu traje i do 11 sati što ga čini pouzdanim izborom za svaki dan.

QuietComfort Wireless Headphones

Serija QuietComfort je zlatni standard po pitanju redukcije buke iz okoline, a ovaj model je postao bežični. Slušalice lijepo liježu na uho, dizajn je elegantan, a baterija dugo traje. Zvuk se može dobro podešavati tako da su prikladne za svaki tip sadržaja.