Written by

Pet korisnih aplikacija za planiranje putovanja

m:ovo m:ono| Views: 42

putovanje

Bez obzira da li planirate odmor ili vam samo treba pomoć pri navigaciji već isplanirane rute putovanja, online prodavnice su prepune aplikacija koje vam mogu pomoći. Sezona ljetnjih putovanja je iza ugla, pa smo za vas odbarali neke od najkorisnijih aplikacija za putovanja, od kojih su sve podjednako dobre, kako za duge odmore, tako i za kratka putovanja.

Minube

Niste sigurni gdje želite da idete ovog ljeta? Trebate inspiraciju? Onda je ovo prava aplikacija za vas. Minube vam može pomoći da otkrijete najbolje stvari koje trebate vidjeti i raditi, kako da bukirate letove i hotele ili rezervišete restoran. Minube tu ne staje – možete je takođe koristiti za čuvanje i sortiranje fotografija sa odmora.

PackPoint

Skoro svakome se desilo barem jednom da je prilikom odlaska na odmor zaboravio da ponese nešto od kuće. PackPoint je inteligentna aplikacija, koja vam pomaže da provjerite da li ste ponijeli sve potrepštine sa sobom. Ona je više od obične liste, te vam omogućava da unesete dužinu odmora, a onda će vam reći koliko čega vam je potrebno. Štaviše, prati i vremensku prognozu, tako da ćete znati da li da ponesete bermude ili kišobran.

TripIt

Ova aplikacija je mjesto na kojem možete sačuvati sve informacije o putovanju i držiti ih na jednom mjestu. Nema potrebe da brinete o različitim email-ovima sa informacijama leta, hotelskim rezervacijama, i tako dalje. Sve informacije koje dobijete trebate samo poslati na TripIt i aplikacija će organizovati interaktivnu mapu kojoj možete jednostavno pristupiti sa vašeg telefona.

Trivago

Ova jednostavna aplikacija vam pomaže da pronađete pravi hotel u pravoj oblasti. Samo treba da upišete grad u kojem želite da ostanete, izaberete datume i veličinu sobe, a zatim pokrenete pretragu. Aplikacija će vam nakon toga pokazati sve dostupne hotele na mapi. Možete filtrirati rezultate pretrage po cijenama, rejtingu i sadržajima, kao što je besplatan Wi-Fi ili bazen.

Google Translate

Ako putujete u inostranstvo, a ne poznajete jezik zemlje u kojoj želite ljetovati, ova aplikacija može da vam pomogne. Google Translate podržava 80 različitih jezika i radi offline, ali morate da preuzmete veliki paket podataka unaprijed .