PhotoMath aplikacija

Written by

PhotoMath Aplikacija

moj android| Views: 157

PhotoMath aplikacija

Zamislite da imate zbirku zadataka iz Matematike pred sobom u 2 ujutro i nakon nekoliko neuspješnih pokušaja da riješite jednačinu počnete da ozbiljno razmišljate o džokeru – pozovi prijatelja. Međutim, koga probuditi 2 ujutro zbog matematike?

Više ne morate brinuti o tom problemu, jer pomoću Photo Math aplikacije riješavate jednačine kao od šale. Prvobitno dostupna samo na iOS i Windows Phone platformi, odnedavno su i Android korisnici u prilici da isprobaju ovu zaista nevjerovatnu aplikaciju koja skoro magično rješava jednačine. Nakon pokretanja, kamerom fokusirate jednačinu i aplikacija će prikazati rješenje. Takođe, možete odabrati i opciju da vam prikaže sve korake u rješavanju i na taj način vidjeti gdje ste i u kom koraku napravili grešku.

Interesantno je istaći da su aplikaciju razvili programeri iz Hrvatske i sa njom ostvarili zavidan uspjeh na međunarodnoj sceni. Takođe, nedavno na MWC 2015 u Barseloni su proglašeni kao najbolji startup u takmičenju „4YFN – 4 Years From Now“, a do danas bilježe 11 miliona downloada samo na iOS-u. (preuzmi aplikaciju)