Written by

Pickbox: decembar donosi nove sadržaje

m:tel IPTV| Views: 265

Pickbox

Svima vama koji se još uvijek niste upoznali sa Pickbox videotekom, sigurno će nestvarno zvučati da se za već od 6,25 KM mjesečno možete pretplatiti na neograničeno uživanje u više hiljada časova TV serija, filmskih klasika i Diznijevih crtića dostupnih pritiskom na dugme, kad god to želite i koliko puta želite, bez prekida reklamama. Svakog mjeseca Pickbox videoteka bogatija je za nove sadržaje, a ovog decembra posebno izdvajamo:

Šerlok (Sherlock)

Šerlok Holms je iz viktorijanskog Londona prebačen na ulice savremene britanske metropole, ali je i dalje nesnalažljiv u društvu. Ljude ne podnosi i mnogo se radije služi SMS-ovima nego direktnim kontaktom, uopšte ne vidi kad se nekoj ženi svidi, prezire sve one sa “malim mozgom” i kako kaže, “nije psihopata, već sociopata koji odlično funkcioniše”. Kompletna serija na Pickboxu dostupna je od 1.12.

Braća i sestre (Brothers & Sisters)

Dramska serija o odrasloj braći i sestrama kalifornijske porodice Voker, na čelu sa požrtvovnom majkom Norom. Njihovi životi su puni izazova, ljubavnih, roditeljskih, zdravstvenih, političkih, ima tu i razvoda, zavisnosti, hapšenja, ratova, pa čak i smrti. Sve to ih gura do krajnjih granica, ali oni istraju u namjeri da od života naprave najbolje što mogu. Kompletna serija dostupna je u Pickbox videoteci od 1.12.

Twin Piks (Twin Peaks)

Netipičan agent FBI-ja, ekscentrični Dejl Kuper, stiže u gradić Tvin Piks da bi istražio smrt lijepe Lore Palmer, popularne srednjoškolske učenice, kraljice maturske večeri, čije je tijelo nađeno u šumi, umotano u najlon i ostavljeno na obali rijeke. Da bi pokušao da sazna šta se dogodilo, FBI-jevac  polako počinje da se upoznaje sa stanovnicima šumarskog gradića, koji su uglavnom, poput samog Kupera, nimalo tipični pojedinci. A ubrzo počinju neobični snovi i događaji… Prisjetite se sjajne serije koja nas je zabavljala početkom devedesetih. Na Pickboxu od 10.12.

Bambi

U samom srcu šume, Bambi napravi svoje prve nesigurne korake i pođe da istražuje novi svijet oko sebe sa dragim prijateljima, zečićem Trupkom i tvorom Cvetom. Pred njima su brojne avanture, koje uključuju klizanje po zaleđenoj vodi, paradiranje šumom i upoznavanje svih njenih zanimljivih stanovnika. Na Pickboxu od 17.12.

4400 (The 4400)

Serija prati živote 4400 nestalih ljudi koje je jednoga dana neobična svjetlosna kugla vratila na Zemlju, ali problem je u tome što bez obzira koliko je vremena proteklo od njihovog nestanka, svi ti povratnici nisu ostarili ni dana. Na Pickboxu od 23.12.

101 Dalmatinac/ 101 Dalmatians

Ljubav na prvi pogled, tako se može opisati susret programera video igrica Rodžera i modne kreatorke Anite. Doduše, imali su malu pomoć – naime njihov prvi susret su omogućili njihovi psi dalmatinci, Rodžerov Pongo i Anitina Perdi koji su se zaljubili jedno u drugo kada su se sreli u šetnji. Pogledajte na Pickboxu od 24.12.

Bambi 2

Mladi Bambi je sad sa svojim ocem, velikim vođom koji mora da ga odgoji i nauči svemu o šumi. U avanturi života, ponosni otac ubrzo shvati da i on može štošta da nauči od svog smjelog sina. Trupko, Cvijet i Sova su takođe tu, kao i neki novi divni prijatelji, u nastavku Bambijeve fantastične priče… Ne propustite na Pickboxu od 24.12.

102 Dalmatinca/ 102 Dalmatians

Posljednjeg dana u 2015. godini Pickbox donosi novi nastavak filmske avanture o dalmatincima. Kruela de Vil je tri godine provela u zatvoru zbog svojih zločina, gde se liječila od zavisnosti od krzna. Nakon što doktor Pavlov koji je bio zadužen za njeno liječenje i terapiju odluči da je Kruela spremna za izlazak iz zatvora, de Vilova je puštena na uslovnu slobodu.

Aktivaciju Pickbox usluge možete izvršiti putem opcije „Open shop“ u okviru glavnog menija IPTV usluge ili na m:tel prodajnom mjestu.

Detaljne sadržaje Pickbox videoteke potražite ovdje

Za dodatne informacije o Open programskim sadržajima ili o novim ponudama posjetite stranicu open.mtel.ba.