Pickbox preporuke

the-catch-mtel-fb

Shonda Rhimes važi za jednu od najtalentovanijih producentkinja današnjeg doba, a to se može prepoznati u serijama koje pravi i čija gledanost obara rekorde. To se dokazalo, osim u seriji Uvod u anatomiju, i u seriji Skandal. Od nje smo navikli na izuzetno kvalitetne stvari, tako da definitvno nećete ostati ravnodušni ni na ovu seriju, Ulov (The Catch). Na m:tel Open IPTV-ju, u okviru Pickbox streaming videoteke, prva sezona ove serije je već dostupna i spremna je za gledanje.  

Sofisticirana i zabavna strana kriminala

Na m:tel Open IPTV stigla je priča o jednoj od najboljih privatnih detektivki Los Angelesa, koja upravo radi na najvažnijem slučaju svoje karijere- hvatanju zaručnika kriminalca. Ako ste pratili Ubistvo, postoji velika šansa da ćete se zaljubiti u Mireille Enos koja se u Ulovu (The Catch) pojavljuje kao briljantna i intuitivna poslovna žena, iako u potpuno drugačijoj priči.

Sofisticirana i zabavna strana kriminala

Premisa nove serije, čiju prvu sezonu od 2. 11. možete gledati na Pickboxu, ide ovako: zgodni prevarant Benjamin (Peter Krause) kriminalac je visokog kalibra. Kako su njemu, a i organizaciji za koju radi, potrebne informacije koje posjeduje privatna istražiteljska agencija, on odluči do njih doći prečicom – tako što će zavesti direktoricu. Kad istražiteljka Alice Vaughan (Mireille Enos) shvati da je nasamarena, daje se u potragu sa svojim takozvanim vjerenikom prije nego što joj to uništi karijeru. On je zaljubljen u Alice, ali s milion i po dolara u džepu i kriminalom u venama stvari postaju malo komplikovane.

Bilo da se u gledanje ove serije planirate upustiti zbog Shonde Rhimes i svih zavodljivih serija koje je dosad producirala (Skandal, Uvod u anatomiju), Petera Krausea za kojim patite već godinama ili transformacije Mireille Enos iz jednostavne detektivke u Ubistvu atraktivnu istražiteljku, radnja vas neće razočarati. Sjajan koncept, kao i sofisticirana izvedba, dovest će vas do misli da je ovo baš onako kako kriminal visokoga kalibra treba izgledati.

Pratite i Con Mana i Uhvatite Maloga

Adut su ove jeseni i dvije serije u kojima će uživati svi fanovi dobrog humora, SF-a, ekranizacija dobrih knjiga i na kraju krajeva – neugodnih i čudnih susreta.

Con Man je serija o bivšem SF glumcu koji je frustriran svojom nepostojećom slavom, ali užitak pronalazi u svijetu SF konvencija gdje još ima ljudi koji cijene njegove uloge. Za snimanje nezavisne serije sredstva su prikupili Alan Tudyk i Nathan Fillion koji ovdje glume u glavnim ulogama.

Druga serija zove se Uhvatite Maloga (Get Shorty) i ekranizacija je istoimenog romana Elmorea Leonarda, a u fokusu ima plaćenog ubicu koji ima master plan kako postati uspješan producent u Hollywoodu.

Ne propustite aktuelnu Open IPTV ponudu koja traje do kraja novembra. Proces prelaska u m:tel je jednostavan: postanite m:tel Open korisnik i iskoristite poklon do 200 KM i 20% popusta na cijenu mjesečne pretplate tokom 12 mjeseci! Detaljnije informacije o ovoj ponudi pročitajte ovdje.

Pickbox streaming videoteku možete aktivirati kroz naš glavni m:tel Open meni: opcija SHOP, ili odlaskom na m:tel prodajno mjesto.

Kako biste bili uvijek informisani o aktuelnoj m:tel Open ponudi i najnovijim sadržajima, posjetite naš sajt open.mtel.ba

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se