Facebook inbox pitanja

Written by

Pitanja iz inboxa – 20.11.2020.

kako da..., m:vijesti| Views: 265

Ove sedmice ste nas pitali sljedeće:

VAŠE PITANJE: Zdravo, da li poklon vaučer dolazi uz svaku kupovinu telefona?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, naša nova akcija se odnosi na kupovinu Realme telefona. Uz svaki kupljeni Realme telefon u m:tel-u na poklon dobijate DM vaučer u iznosu od 20 KM. Realme je brend koji nudi najbolji odnos cijene i kvaliteta, jer u svojim cjenovnim kategorijama nudi odlične specifikacije. U ponudi m:tel-a možete pronaći različite modele, koji, kombinujući ih sa jednom od Pretplata + tarifa , mogu biti Vaši po cijeni već od 1 KM. Šaljemo Vam link ka ponudi. Ova ponuda vrijedi do 30. novembra ili do isteka zaliha, a poklon vaučer možete potrošiti u bilo kojoj DM prodavnici u BiH.

 

VAŠE PITANJE: Poštvani, pokrećem svoju firmu, pa me interesuje imate li neki povoljni pakete za poslovnu mrežu Bizbook?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, napredna poslovna mreža Bizbook je definitivno mjesto na kojem ćete unaprijediti Vaš biznis, i dobiti brz odgovor na svoju ponudu ili potražnju. Možete izabrati jedan od četiri različita paketa usluga koji će odgovarati Vašem budžetu. U nastavku Vam šaljemo link ka ponudi gdje možete provjeriti šta koji paket obuhvata: https://mtel.ba/Poslovni/ICT/ICT-rjesenja/Bizbook

Svakako bismo napomenuli da Bizbook obuhvata i digitalni B2B alat za promociju proizvoda i usluga, jednostavnu razmjenu informacija, kao i sklapanje novih poslova. Provjerom aktivnosti svake kompanije Bizbook smanjuje rizik poslovanja i pruža pregled digitalnog tržišta u stvarnom vremenu.

Preporučujemo Vam da nas kontaktirate i isprobate Bizbook 30 dana bez naknade, kako biste lakše izabrali paket koji odgovara Vašim potrebama. Za više informacija posjetite naš web sajt ili nas pozovite na broj 0800 50 300.

 

VAŠE PITANJE: Koliko košta Huawei P40?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, cijena telefona zavisi od vrste pretplate koju koristite i od minimalnog perioda trajanja ugovorne obaveze. U zavisnosti od toga uređaj možete kupiti na 12 rata ili na 24 rate. Šaljemo Vam link ka ponudi. Ukoliko ste se odlučili za kupovinu Huawei P40 telefona, želimo da Vam naglasimo da na poklon dobijate moderan i elegantan Huawei Watch GT 2e pametni sat. Ali požurite, jer akcija traje do isteka zaliha. Ukoliko uređaj naručite online, putem m:tel sajta, dobijate i besplatnu dostavu na kućnu adresu.

 

VAŠE PITANJE: Kada kreće novi Microsoft webinar i da li je ista cijena kao do sada?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, hvala na interesovanju. Novi webinar koji organizujemo u saradnji sa Logosoftom počinje 30. novembra 2020. godine, a tema je ovog puta administracija SQL server platforme koja će biti predstavljena kroz 12 različitih i veoma korisnih modula. Kurs će trajati devet dana (ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17.30 do 20.15 časova). Cijena kursa je ista kao do sada, a iznosi 600 KM + PDV. Prijaviti se možete do 27.11.2020. godine putem već poznate email adrese ict@mtel.ba