Pitanja iz inboxa – 04.12.2020.

Written by

Pitanja iz inboxa – 27.11.2020.

kako da..., m:vijesti| Views: 380

Tokom ove sedmice ste nam poslali i ova pitanja (iz inboxa):

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li Black Friday akcija traje i za vikend?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ovogodišnju Black Friday akciju možete iskoristiti oba dana vikenda u m:tel poslovnici u Delta planetu u Banjaluci, dok akcija u m:tel prodajnim mjestima u Gospodskoj u Banjaluci, Prijedoru, Bijeljini (Oktan) i Istočnom Sarajevu traje od 27.11. do 28.11.2020.

Black Friday popust od 50KM vrijedi za sve uređaje i terminalnu opremu, osim za one koji su već na popustu. Svakako Vam preporučujemo da, prije nego što krenete u akcijski šoping, pogledate ovdje koje vam to uređaje nudimo, te unaprijed pronađete onaj koji najviše odgovara Vašim potrebama.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, ističe mi ugovor na Pretplata S+ tarifi pa me zanima imate li paket sa više interneta, a da je cijena u istom ili sličnom rangu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ukoliko Vam je potrebna tarifa sa više interneta svakako Vam preporučujemo Pretplata S Net +.

Odabirom ove tarife dobijate bonuse od 20 GB mobilnog interneta mjesečno, 100 minuta razgovora prema svim mrežama u BiH, ali i 50 minuta prema mts mobilnoj mreži. Ukoliko se odlučite za nju, dobijate 20% popusta na naredna 24 mjeseca, tako da plaćate samo 27,14 KM mjesečno.

Uz ovu tarifu dolazi i 1 GB roming interneta u mts i m:tel Crna Gora mrežama, neograničeni SMS-ovi prema svim mrežama u BiH, te Prijatelj broj za besplatne razgovore prema jednom broju iz m:tel mobilne mreže.
U nastavku Vam šaljemo link ka svim tarifnim modelima, kako biste izabrali onaj koji najbolje odgovara Vašim potrebama: https://mtel.ba/Mobilna/Pretplata/Tarife.

VAŠE PITANJE: Molim vas za informaciju do kada traje konkurs za stipendije i koji su uslovi?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, Konkurs za 11. generaciju m:stipendista je otvoren do 23.12.2020. godine. Stipendista može biti student treće, četvrte godine ili apsolvent prvog ciklusa studija sljedećih fakulteta:

• Univerzitet u Banjoj Luci, Elektrotehnički fakultet, Banja Luka, programi: računarstvo i informatika, te elektronika i telekomunikacije,
• Univerzitet u Istočnom Sarajevu, Elektrotehnički fakultet, I. Sarajevo, odsjeci: računarstvo i informatika, te automatika i elektronika,
• Univerzitet u Tuzli, Fakultet elektrotehnike, Tuzla, usmjerenja: računarstvo i informatika, te telekomunikacije.

Dodatni uslovi koje student treba da ispunjava su sljedeći: da je redovan student treće i četvrte godine prvog ciklusa studija na navedenim univerzitetima u Bosni Hercegovini i apsolvent kome nije istakao apsolventski staž; da je državljanin Bosne i Hercegovine; da ima stalno mjesto prebivališta na teritoriji Bosne i Hercegovine; da nije korisnik studentske stipendije iz drugih izvora finansiranja; da u dosadašnjem studiranju nije obnovio nijednu godinu studija; da nije stariji od 26 godina; da ima prosjek ocjena od i veći od 8,00; da je upisao studijski program iz jedne od navedenih naučnih oblasti.

Sve dodatne informacije možete pronaći na linku: https://mtel.ba/Karijera-vijesti/a17000-Konkurs-za-11.-generaciju-m-stipendista.html

VAŠE PITANJE: Imate li u ponudi Samsung Galaxy A31?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, naravno. Šaljemo Vam link ka ponudi. Ukoliko se odlučite za kupovinu sjajnog Samsung Galaxy A31 telefona, izaberite odgovarajuću Pretplata tarifu i dobijate popust na kupovinu od 60KM. U zavisnosti od dužine trajanja ugovora telefon možete kupiti na 12 ili 24 mjesečne rate.

Za više informacija o specifikacijama uređaja posjetite m:tel sajt. Kako biste izbjegli gužve, ali i zaštitili sebe i druge, svakako Vam preporučujemo da ga naručite online, putem našeg webshopa ili pozivom na 0800 50 000, jer je dostava na kućnu adresu besplatna.