Written by

“Ples sa zvezdama” – Upoznajte se sa parovima

m:tel IPTV| Views: 359

Šou “Ples sa zvezdama” korisnici Open IPTV usluge i gledaoci Televizije Republike Srpske mogu da gledaju svake subote i nedjelje od 21 čas.

Prva epizoda je emitovana i simpatije publike, kao i bodove za svoje plesačko umijeće, nastoje pridobiti lica već dobro poznata svima – Milojko Pantić, Tanja Bošković, Igor Lazetić, Tamara Paunović, Ivan Mihailović, Nikolija Jovanović, Katarina Šišmanović, Saša Vidić, Lena Bogdanović, Tanja Petrović, Milan Kalinić, Aleksandar Šapić, Vanesa Šokčić i Nikola Nemešević Nemeš. Svi oni vrijedno rade i nastoje savladati plesne korake u čemu im pomažu profesionalni plesači, njihovi plesni partneri. Dobra zabava i druženje sigurno će biti prenijeta i na male ekrane kako bi i publika uživala.

Predstavljamo parove:

ples sa zvezdama parovi

Milojko Pantić, sportski komentator, kaže da je razmišljao da li da pristane i onda se sjetio šta je napisao Jovan Dučić: „Čovjek pjeva i kad je žalostan, a igra jedino kad je radostan“. Njegova plesna partnerka je Zorana Miljkovac, apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja. Od 14. godine Zorana se bavi sportskim plesom, latino i standardnim plesovima, učestvovala je na mnogobrojnim državnim prvenstvima i međunarodnim takmičenjima u latino plesovima.

Tamara Paunović, glumica, kaže da koliko god da je teško, lijepo je, a poenta je da se zabavimo, da naučimo sve igre i neka vlada samo pozitivna energija. Mirko Knežević je latino-američki i standardni plesač, instruktor, trener, koreograf i izvođač.

“Pripreme su u toku, teško jeste”, žali se Igor Lazić Niggor, koji ima veliku pomoć i podršku Jelene Borović, koja je završila Srednju baletsku školu “Lujo Davičo” i trenutno je student prve godine na DIF- u, na odsjeku za sportski ples.

“Ovo je divna priča, ples je nešto što ja najviše volim”, izjavila je glumica, Lena Bogdanović koja je u paru sa Nikolom Tomaševićem, nekadašnjim državnim prvakom Jugoslavije u latino-američkim plesovima, finalistom i osvajačem mnogih međunarodnih turnira i učesnikom četiri svjetska prvenstva.

Modni kreator, Saša Vidić je mislio da će biti vrlo lako, da samo dođeš, oni te nauče korak, međutim to uopšte nije korak-dva, već to traje i mnogo je naporno, kaže Saša. Njegova partnerka na plesnom podiju, Ana Mijailović bila je vicešampion Srbije, a sa ponosom ističe da je na Evropskom prvenstvu u Španiji 2008. godine postigla rezultat koji važi za najbolji rezultat koji je Srbija ikada postigla.
Katarina Šišmanović, voditeljka, i plesač Aleksandar Veljković, državni prvak u svih 10 plesova, državni prvak u standardnim plesovima i vicešampion u latino-američkim plesovima imaju isti stav: “Poruka je veoma humana, taj novac će otići onima kojima je najpotrebniji. Mi smo tu da se dobro zabavimo da se potrudimo da taj šou izgleda što bolje i nadam se da će svako od nas malim dijelom pomoći nekom da bude srećan”.

Par su i Nikolija Jovanović, muzičarka, i Ignjat Filipović, četvorostruki državni prvak Srbije u latino-američkim plesovima i vicešampion države u 10 plesova.

Ivan Mihajlović, glumac i Marija Martinović, dva puta državna prvakinja u 10 plesova, a dva puta je ponijela i titulu državne prvakinje u standardnim plesovima. Učestvovala je na mnogobrojnim svjetskim i evropskim prvenstvima.

Tanja Bošković, glumica i Marko Mićić, iza kojeg je 11 godina duga plesna karijera, tokom koje je osvojio 10 titula državnog šampiona, jednu u latino-američkim plesovima, četiri u standardnim i pet u kombinaciji svih deset plesova.

Milan Kalinić, glumac i Jelena Kolarović, sudija plesa na nacionalnim i međunarodnim takmičenjima, instruktor plesa za djecu i odrasle i instrukor zumba fitnesa.

Tanja Petrović, karatistkinja i plesač Marko Vasiljević koji je postizao zapažene rezultate u svakoj kategoriji na takmičenjima širom Srbije, kao i u inostranstvu.

Aleksandar Šapić, političar i bivši sportista, u paru je sa Slađanom Ivanišević, vrhunskom takmičarkom i reprezentativkom u sportskom plesu, latino-američkim, standardnim plesovima, šou densu i modernom baletu koja posjeduje preko stotinu nagrada sa domaćih i međunarodnih takmičenja.

Vanesa Šokčić pjevačica i Vladimir Todorović koji je više od 17 godina plesač latino-američkih i standarnih plesova.

Nikola Nemešević Nemeš, muzičar i Marija Jovanović koja je učestvovala na mnogobrojnim državnim i međunarodnim turnirima na kojima je ostvarivala zavidne rezultate.

Ovo su parovi koji će ukrštati svoje plesne korake, a ko će nastaviti takmičenje a ko će se pozdraviti sa publikom gledajte putem Open IPTV-a na Televiziji Republike Srpske subotom i nedjeljom od 21 čas.