Pogledajte 4K video za Call of Duty: Modern Warfare

Written by

Pogledajte 4K video za Call of Duty: Modern Warfare

m:mix, m:ovo m:ono| Views: 103

Dugo očekivani naslov iz kultne franšize Call of Duty: Modern Warfare stiže nakon više od dvije godine razvoja i to sa grafikom boljom nego ikada.

Potvrđuje to i demonstracija Infinity Ward-a i Activision-a, novi Gunfight mod u punoj raskoši 4K rezolucije, a iz videa možemo zaključiti kako će izgledati finalna verzija igre.

Call of Duty: Modern Warfare će za PC, PlayStation 4 i Xbox One biti objavljen 25. oktobra. Nedavno objavljeni video donosi šest minuta 4K gameplay-a igrice, kreiranih na a PS4 Pro konzoli.

Na osnovu toga možemo zaključiti da će verzije za PC i Xbox One X izgledati i bolje od ovoga:

 

Kako vidimo, serijal će biti smješten u modernu eru sa poboljšanim renderima, a sadržavaće moderne grafičke tehnike, kao što su fotogrametrija i ray tracing u realnom vremenu (na PC-u). Uz to, verzija koju sada gledamo nema podršku za raytracing efekte – pa tek slijedi da vidimo kako će to izgledati u finalnoj verziji.

Među poboljšanjima je i potpuno novi engine igre, koji doprinosi izuzetno fotorealističnom iskustvu. To je zapravo prva izmjena te vrste u istoriji ovog serijala.

Od novina tu je i cross-platform, pa će PC, PlayStation 4 i Xbox One igrači moći igrati zajedno, ali i neki besplatni sadržaji koji će biti dostupni svim igračima, poput, recimo, više mapa.