Microsoft Surface Book 3

Written by

Pogledajte specifikacije Microsoft Surface Book-a 3

m:ovo m:ono, tehnologija| Views: 102

Naizgled se novi Microsoft Search Book 3 ne razlikuje od prethodnika, osim u nekoliko novih USB portova. Ipak, specifikacije govore drugačije. 

Novi Intel Core i7-1065G7 procesor i Nvidia GTX 1660 Ti Max-Q grafička kartica, više su nego dovoljni da dokažu da je ono što je “ispod”, u stvari važno. Sistem koji vas neće iznevjeriti ni tokom radnog dana, ali ni u toku slobodnog vremena, čak i ako odlučite da igrate igrice. 

Specifičnost Microsoft Search Book-a je da u isto vrijeme predstavlja solidan laptop, sa više nego dobrim specifikacijama, a možete ga koristiti i kao tablet. Touchscreen tastatura na ekranu je iznenađujuće dobra, a posebnu tastaturu sa dugmićima dobićete uz njega. Dostupan je u dimenzijama od 13,5 i 15 inča, a napokon ima USB – C ulaz. 

Displej se još uvijek diskonektuje od tastature na isti način, pritiskom na dugme u gornjem desnom uglu na tastaturi. Zvuk na uređaju je odličan, te bi i gejmeri bili zadovoljni sa ovim audio sistemom. Jedini njihov problem bio bi format slike, jer nije 16:9 već kao i do sada – 3:2.

Ukoliko se odlučite na Microsoft Search Book 3 sigurno nećete biti nezadovoljni, ali svakako cijenom spada u visoku kategoriju.