Written by

„Pogodi koliko ima“ – nastavlja se tradicija igre pogađanja

m:vijesti| Views: 386

13559045_10154304443464805_2800256638837982020_o

Kompanija m:tel osim kvalitetne ponude svojim korisnicima nudi i dobru zabavu što dokazuje niz dostupnih igara koje okupljaju brojne igrače iz mjeseca u mjesec. Jedna od takvih igara je i „Pogodi koliko ima“, već tradicionalna igra pogađanja koja u stalnim terminima okuplja Facebook pratioce, a oni najbrži i najsrećniji krajem mjeseca osvajaju i vrijedne poklone kompanije m:tel.

Junski izazov krio je 29 Samsung auto-punjača, a igrači koji su prvi u mjesecu ponudili tačan odgovor i osvojili poklone kompanije m:tel su: Radoslav Daničić, Slađana Babić, Dijana Ilić, Dario Ćosić, Petar Marjanović, Fadila Gušo, Vanja Ivanović, Anur Ajkunić, Rabija Buljina i Nikolina Jeremić.

„Pogodi koliko ima“ je igra koja testira memoriju igrača, ali i strategiju rješavanja ponuđenih izazova. Naizgled jednostavna, igra je u trećem ciklusu zakomplikovana različitim predmetima koji su međusobno pomiješani, za razliku od prethodnih ciklusa kada se na fotografijama nalazio određeni broj istih predmeta. Igračima su stavljena na raspolaganje isključivo tri pokušaja po objavljenoj fotografiji, kako bi svi korisnici dobili podjednake šanse za dobitak.

Kopmanija m:tel je kao i do sada dostupna igračima za dodatnu pomoć pri rješavanju izazova, pa svakog utorka u sklopu Happy Hour-a pomaže igračima sa odgovorima na postavljena pitanja u vezi sa igrom, koji ih mogu dovesti do rješenja izazova. Među najčešćim pitanjima u toku „srećnog sata“ izdvajaju se ona poput “Da li je zbir brojeva paran?” ili “Da li je druga cifra djeljiva sa dva?”. Odogovori na slična pitanja pomažu igračima da već predstojećeg četvrtka ponude odgovor za koji smatraju da je tačan, ispod ponuđene fotografije.

Korisnicima koji ne osvoje poklone u sklopu igre „Pogodi koliko ima“, na raspolaganju stoje razni uređaji u m:tel-ovoj ponudi dodatne opreme koji se mogu naći po izuzetno povoljnim cijenama. Cjelokupna ponuda je dostupna putem web shop-a kompanije m:tel, ili na adresi mtel.ba/dodatnaoprema.