Written by

Pogodnosti koje nudi Samsung Galaxy Tab S3

moj android| Views: 54

s3

Originalni Apple-ov iPad postavio je standard za tablete, kada se pojavio prije 7 godina. Stvari su se tokom godina promijenile, pa se kupci umjesto klasičnih tableta, sve više okreću hibridnim uređajima koji kombinuju funkcionalnosti laptopa sa tabletom. Jedan od takvih uređaja je novi Samsung-ov Galaxy Tab S3, koji je kupcima na raspolaganju od 24. marta po cijeni od 599 dolara. Tab S3 je dizajniran tako da na raspolaganju korisnicima nudi Microsoft Office paket, uređivanje fotografija uz pomoć Photoshop Express-a, mogućnost direktnog crtanja na ekranu i mnogo toga.

Aduti novog tableta iz Samsunga su i vrhunski ekran, udobna klasična tastatura, uključujući i S Pen olovku, moćna baterija i vrhunske audio karakteristike. Dizajn Samsung Tab S3 dizajn je atraktivan i izgledom podsjeća na kompanijski smartfon Galaxy S7, sa kombinacijom aluminijuma na ivicama obloženih staklom.

Tablet je iste veličine kao i Apple-ov iPad Pro, posjeduje 9,7-inčni Super AMOLED ekran, koji donosi žive boje, širi spektar nijansi, još bolji kontrast i više detalja na displeju. Galaxy Tab S3 posjeduje surround zvučnike renomirane kompanije AKG Harman, koji proizvode glasan, jasan i oštar zvuk. Bilo da gledate film ili slušate svoju omiljenu muziku, uz S3 nećete biti razočareni kada se radi o kvalitetu zvuka.

Tab S3 nije stvoren samo za zabavu, pa Samsung uz doplatu od 129 dolara nudi tastaturu, uz koju korisnik dobija potpuni doživljaj kucanja na laptopu. Mada će se tastarura nekome učiniti skupom, poređenja radi, Apple svoj Smart Cover Keyboard naplaćuje 149 dolara. Samsung-ova tastatura je iznenađujuće dobro izrađena, tipke su lijepo razmaknute i nude putpunu funkcionalnost klasičnog laptopa, koji je još mobilniji i nudi brojne pogodnosti za obavljanje svakodnevnih aktivnosti van kancelarije ili na putovanjima.