aplikacija za tetoviranje

Written by

Pojavila se i aplikacija za tetoviranje

moj android| Views: 67

aplikacija za tetoviranje

Kada pomislite da vas tehnologija više ne može iznenaditi, pojavi se nešto što definitivno mijenja ovu misao. Nedavno se pojavila aplikacija Piccatto, uz pomoć koje ćete moći da istetovirate vaše tijelo, a da pri tome ne razmišljate da li će vas boljeti. Dakle, postalo je konačno moguće da na vašem tijelu imate fotografiju vašeg omiljenog pjevača, sportiste, kućnog ljubimca i to u visokoj rezoluciji.

Aplikacija, odnosno sajt je vrlo jednostavan za upotrebu. Pri tome, vrlo je važno da imate svoj Instagram nalog, jer upravo sa tim nalogom se logujete na stranici Piccatto, i nakon toga vam se javlja opcija u kojoj možete da uploadujete i do 12 omiljenih fotografija sa Instagrama.

tatto app

Nakon toga slijedi, onaj manje zanimljivi dio, a to je da se narudžba fotografija naplaćuje 15 dolara. Poslije uplate pričekajte nekoliko dana i na vašu adresu stiže paket od 12 sličica tetovaže odštampanih na visokokvalitetnom papiru za tetoviranje.

Tetovaže su privremene i traju oko sedam dana, a nakon što jedna izblijedi, imate u rezervi preostalih 11 listića za tetovažu, tako da neće biti prilike da vam ijedna tetovaža dosadi. Ako volite najpopularniju umjetnost oslikavanja tijela, ovo je definitivno način da privremeno istetovirate fotografiju koju god želite, jer je to omogućila tehnologija. Nakon ove informacije, logično je pitanje- Šta je sljedeće iznenađenje?