Written by

Pojavile se fotografije Galaxy S10 i S10+ telefona

mobilni svijet, u žiži| Views: 302

Dok ljubitelji uređaja kompanije Samsung s nestrpljenjem očekuju zvanično predstavljanje novih modela telefona, svakodnevno se pojavljuju informacije i fotografije koje nam dodatno otkrivaju nove Samsung Galaxy S10 i S10 Plus.

Njemački portal, All About Samsung, objavio je vjerovatno najbolji prikaz nadolazećih modela i time potvrdio neka od dosadašnjih nagađanja. Definitivno je poznato da telefoni imaju Infinity O – tj. AMOLED ploču s izrezom ili rupicom za prednju kameru i trostruku zadnju kameru. Takođe, uređaji će imati USB-C povezivanje i priključak za slušalice, a na objavljenim fotografijama prikazani su u srebrnoj i crnoj boji.

S obzirom na nedostatak vidljivog senzora otiska prsta, ovi uređaji koristiće tehnologiju skeniranja unutar ekrana. Prema pisanju All About Samsung, mobilni uređaji prikazani na slikama su prototipovi i mogu izgledati sasvim drugačije pri samom lansiranju, jer dizajneri u posljednji čas mogu nešto promijeniti.

Pošto je ostalo manje od mjesec dana do lansiranja novih Samsung Galaxy S10 i S10 Plus modela pretpostavlja se da će telefoni imati upravno onakav izgled kakav je prikazan na posljednje objavljenim fotografijama.

Zvanično predstavljanje novih Samsungovih uređaja biće održano 20. februara na velikoj ceremoniji u San Francisku.