Pojavile se fotografije Galaxy S8

krop-bdate

Samsung planira da novi Galaxy S8 javnosti predstavi 18. aprila ove godine. Iako je bilo očekivano da se to desi na MWC sajmu u Barseloni, južnokorejska kompanija će ipak izostati sa najveće  smotre proizvođaća mobilnih telefona.

I dok će druge velike kompanije svoje premijum modele predstaviti upravo u Barseloni, Samsung će to najvjerovatnije učiniti na posebnom događaju u nekoj velikoj svjetskog metropoli. Za sada se špekuliše da bi novi smartfon svjetlost dana mogao ugledati u Njujorku ili Londonu.

Nedavno su se pojavile prve fotografije novog Samsung-ovog flegšipa za koje se vjeruje da su autentične.  Galaxy S8 uređaj ima veći ekran od prethodnika, koji je i blago zakrivljen. Jasno je vidljiv Samsung-ov potpis, kao i to da telefon nema Home i Android tastere. Ivice oko ekrana su minimalne, ali ipak nisu od ruba do ruba kao što se očekivalo. Samsung S8 je tako, sudeći po fotografiji, veći u odnosu na S7, a dizajnom pomalo podsjeća na model Note 7. Ipak, sačekaćemo i službenu potvrdu kako bismo sa sigurnošću znali da se zaista radi o novoj perjanici kompanije Samsung.

Prijavite se za m:tel newsletter. Prijavi se