Written by

Pojavio se video novog Pixel Lite 3 modela

mobilni svijet, u žiži| Views: 199

Iako bi trebalo da je najstrože čuvana tajna, pojavile su se nove informacije, ali i video-klip o novom Google Pixel 3 Lite telefonu.

Autor recenzije ističe da je telefon izrađen od plastike i da ima priključak za slušalice na vrhu uređaja. Što se tiče specifikacija samog modela, one se podudaraju sa prethodno objavljenim, a to znači da uređaj pokreće Snapdragon 670 čipset, obogaćen s 4 GB RAM-a, 32 GB prostora za pohranu, 5,56-inčnim Full HD + LCD ekranom, 12MP glavnom kamerom, 8MP selfie kamerom i 2,915mAh baterijom.

Pixel 3 Lite, prema objavljenom, nudi sličnu izdržljivost baterije kao i standardni Pixel 3. Nažalost, nema informacija o tome telefon vremenski može biti funkcionalan, ali je poznato da baterija standardnog Pixel 3 postiže između četiri i pet sati rada ekrana. Kamera? Recenzent tvrdi da je kvalitet fotoaparata modela Pixel 3 Lite identičan onom u Pixel 3.

Uređaj će biti dostupan na proljeće, nakon Google I/O konferencije. Dok korisnici širom svijeta iščekuju predstavljanje novog Google Pixel 3 Lite uređaja, gotovo je sigurno da će se do tada pojaviti još neke zanimljive informacije o ovom telefonu.