Written by

Poklonite nešto drugačije

m:vijesti| Views: 78

Screen Shot 2015-03-02 at 09.35.07

Iznenadite voljenu osobu poklonom za svaku priliku, izaberite jedan od Sony telefona iz m:tel ponude

Onda kada vam ponestane ideja za savršen poklon, sjetite se da imate prijatelje koji vam uvijek nude nešto novo, nešto drugačije. Obradujte vašu voljenu osobu sa jednim od fantastičnih Sony Xperia telefona iz naše bogate ponude. Pored raznovrsnih modela telefona tu je i širok spektar boja koje možete odabrati za savršen poklon. Preporučujemo vam:

Sony Xperia Z3 u crnoj, bijeloj i bakarnoj boji kojeg uz tarifu Moj Mix VIP možete nabaviti po cijeni od 1 KM, a uz kupovinu ovog telefona dobićete na poklon i Sony slušalice,

Sony Xperia Z3 Compact u crnoj, bijeloj, zelenoj i narandžastoj boji koji uz Moj Mix 70 možete nabaviti takođe po cijeni od 1 KM, a uz kupovinu ovog telefona poklonićemo vam i Sony CP-VLSB prenosnu bateriju od 1400 mAh,

Sony Xperia T3 u crnoj, bijeloj i ljubičastoj boji i po cijeni od 1 KM uz tarifu Moj Mix 60, te

Sony Xperia E3 u crnoj, bijeloj, bakarnoj i limun žutoj boji koji možete nabaviti po cijeni od 1 KM i to već uz tarifu Moj Mix 30.

Postpaid tarifa Moj Mix pružiće vam mogućnost da spakujete svoj personalizovani tarifni paket, da sami odaberete količinu minuta i poruka koje odgovaraju vašim potrebama i uz to, kao opciju, da izaberete bonus za mobilni internet. Bonus koristite po punoj brzini, a nakon toga imate neograničeni mobilni internet po nižoj brzini. Dakle, uz Moj Mix tarife, ukoliko odaberete bonus za mobilni internet možete surfovati neograničeno I bez straha od nepredviđenih troškova.

Odaberite pravu kombinaciju, pronađite savršen spoj i poklonite vašoj voljenoj osobi nešto drugačije.U navedene cijene uračunat je PDV.

Za više informacija pozovite korisnički servis 066 10 10 10.