Written by

Poklonite sebi Microsoft Lumia 650 ovog proljeća

m:vijesti| Views: 96

Uz tarife Moj Mix Standard i Net ovaj telefon iznosi samo 1 KM

lumia-650

Ako volite Microsoft telefone, neka vaš izbor ovog proljeća bude Lumia 650, koja uz tarife Moj Mix Standard i Net iznosi samo 1 KM.

Pored specifičnosti da Lumia 650 dolazi uz operativni sistem Microsoft 10, ovaj telefon krasi izuzetno oštri 5 inčni HD OLED ekran, rezolucije 1280×720. Pokreće ga četverojezgreni Qualcomm Snapdragon 212 procesor u kombinaciji sa 1 GB RAM-a i 16 GB skladišnog prostora, uz mogućnost proširenja memorije micro slot SD do 200 GB. Primarna kamera ima senzor od 8MP, a prednja 5 MP.

Lumia 650 je izrađena od metala, u bijeloj ili crnoj boji, sa mat maskom na poleđini i sa staklenim panelom na prednjoj strani.  Ovaj telefon je namijenjen poslovnim ljudima kojima je potreban pouzdan poslovan telefon. Ima Skype integraciju kroz cijeli sistem, odličan Windows 10 Mobile sistem obavještavanja, potpuno nove Office aplikacije, OneNote, podesivu ekransku tastaturu sa centralnim tasterom, kao i podršku za Office Lens aplikaciju koja slikane tekstove, tabele i prezentacije, pa i vizitke, pretvara u tekst koji može da se obradi ili u kontakte za imenik u slučaju vizit karti.

Uživajte u fantastičnim bonusima za razgovore, poruke i mobilni internet uz Moj Mix tarife i spremni dočekajte proljeće uz odlične telefone iz m:tel ponude. U navedenu ciijenu je uračunat PDV i odnosi se na ugovorni period od 24 mjeseca.